nb1.hu

Már az első meccsén betalált a Szpari új igazolása

Zoran Szpisljak értékelt.

Nyíregyháza Spartacus – Minerul Baia Mare 7-0 (2-0)
Nyíregyháza: Fadgyas (Kopasz 80.)– Magyar (Motkó a szünetben), Rubus (Fodor 61.), Végső (Pejovic 30.), Farkas (Forró a szünetben), Tóth Á. (Nagy J. 61.), Kulcsár (Polényi 61.), Gulyás (Bakos 30 (Rezes 61.).), Rokszin, Kovács N. (Hornyák a szünetben), Tangel (Kártik 61.)
G: Hornyák (2), Rezes (2), Kovács N., Tangel, Rokszin.
 
Felkészülési mérkőzést játszott a Nagybánya ellen a Nyíregyháza Spartacus. A 4. percben egy szöglet után Rubus fejesét fogta a kapus, majd Kulcsár veszélyeztetett egy lövéssel. A 14. percben megszerezte a vezetést a Szpari, Kovács Norbert lépett ki középen, majd értékesítette a ziccert, 1-0. A folytatásban is a Spartacus támadott és több lehetősége is adódott, az újabb gólra viszont a 40. percig kellett várni. Ekkor Kovács Norbert ment el szépen a jobb oldalon, pontos beadása után pedig Tangel László fejelt a kapuba, 2-0. A játékrész végére még jutott egy Tóth lövés és egy Pejovic fejes, de az eredmény nem változott. Fordulás után növelte előnyét a Nyíregyháza, az 52. percben a Szpariban első meccsét játszó Rokszin Ádám volt eredményes Hornyák Marcell passza után, 3-0. A 65. percben egy szép támadás végén Hornyák Marcell kapott jó labdát a jobb oldalon, és nagy erővel a kapuba bombázott, 4-0. Jól játszott a Szpari, és a 69. percben újabb gólt lőtt, Kártik Bálint szólója után Rezes László passzolt a kapuba, 5-0. A 73. percben egy veszélyes vendég akciót követően Fadgyas Tamás védett nagyot, majd a másik oldalon egy szöglet után Hornyák Marcell fejelt a kapuba, 6-0. A 83. percre is jutott egy Szpari gól, Rezes László csípte el a kapus passzát, és megszerezte a csapat hetedik találatát. A Spartacus jó játékkal, magabiztosan győzte le román III. ligás ellenfelét.
 
Zoran Spisljak vezetőedző: – Haladunk tovább, örülök, hogy a jó védekezés mellett támadásban is fejlődtünk. Rokszin Ádám személyében egy új játékos is bemutatkozhatott, tudjuk, hogy mire képes, meccsek tekintetében még van egy kis lemaradása.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC