nb1.hu

Már majdnem teljes a Nyíregyháza kerete

A következő hazai meccsüket ingyen tekinthetik meg a szurkolók.

Gyógyulnak a sérültek Nyíregyházán és gőzerővel készülnek a Szolnok ellen.
 
Csupán már csak a bokaszalag sérülést szenvedő Starost Dávid hiányzik a csapatból, a többiek mind teljes értékű munkát tudtak végezni. Több saját nevelésű fiatal is a felnőttekkel edzett, és a immáron Papp Máté és Sinanovic Sinan sem lógott ki a sorból, a könnyített munkavégzésükkel. Szatke Zoltán asszisztensedző így nyilatkozott a csapattal végzett munkáról:
 
,,Megtiszteltetés számomra, hogy felkértek, hogy segítsem a csapatot. Sajnos erre azért volt szükség, mert nincs jó helyzetben az együttes. A stábban most helyi kötődésű egykori játékosok vannak, szeretnénk visszahozni azt az időszakot ami akkor jellemezte a Szparit, amikor mi voltunk a labdarúgók. Úgy látom fogékonyak a fiúk a közös munkára, a rövid együtt töltött idő alatt becsületes dolgoztak, és remélem ez a hétvégi mérkőzésen eredményben is megmutatkozik majd."
 
Vasárnap idegenben játszik a Szpari, Szolnokra látogatnak. A Vác elleni hazai meccset ingyen tekinthetik meg a kilátogatók, míg a Csákvár elleni bajnoki teljes bevételét jótékony célra ajánlják fel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC