Marad a gólkirály Kozármislenyben, hat távozó Szegeden - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Marad a gólkirály Kozármislenyben, hat távozó Szegeden

Beringer Roland Zoltán - 2022. June 18. Saturday 22:04
Alapemberrel hosszabbított a Tiszakécske.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu
A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE:
 
“Jövőre is a HR-Rent Kozármislenyt erősíti a gólkirályHampuk Ádám 2 éve erősíti a Kozármislenyt, ez idő alatt 72 NB III-as bajnoki mérkőzésen 37 gólt szerzett. Hampi az NB III-as bajnokcsapat egyik meghatározó játékosa volt, valamennyi bajnoki mérkőzésen pályára lépett és az egész évet tekintve a játékpercek 94,3%-át a pályán töltötte, amivel ő végzett az élen!
 
23 góljával ő lett az NB III Közép csoportjának a gólkirálya, illetve a veretlenül megvívott bajnoki évben a második legtöbb gólpasszt adta csapatunkban, szám szerint 9-et, a kanadai táblázaton (gól+gólpasssz) Kirchner Krisztián mögött a 2. helyen végzett!
 
Hampuk Ádám jelenleg 37 góljával a kozármislenyi örökranglista 8. helyén áll a gólok számát tekintve, az idei évben pedig akár a 4. helyre is feljöhet!
27 éves gólkirályunk korábban már a Kaposvár színeiben bemutatkozott az NB II-ben, de azóta sokkal rutinosabb lett, 161 NB III-as bajnoki mérkőzésen szerepelt, a legjobb futballista korban van, így hasonlóan jó szereplést várunk tőle a másodosztályban is!
 
Sok sikert Hampi, sok-sok kozármislenyi gólt és gólpasszt kívánunk!"
 
A TISZAKÉCSKE HÍRE:
 
“Gyurján Bence 2024. június 30-ig meghosszabbította szerződésést. Középpályásunk alapemberré vált Visinka Ede gyüttesében. Az elmúlt szezonban jó játékkal hálálta meg a vezetőedző bizalmát.”
 
A SZEGED BEJELENTÉSE:
 
“Az előző évi keretünkben több kölcsönjátékos is szerepelt. Horváth Krisztofer augusztus végén csatlakozott hozzánk, majd lett a legeredményesebb játékosunk. Információink szerint a kölcsönadó csapat, a Torino FC várja vissza Krisztofert. A nálunk mutatott teljesítménye után a Serie A-ra készülő keretben kezdi majd meg a munkát.
 
A Videotontól kölcsönben nálunk játszó Csoboth Kevin is visszatért csapatához, ahogy Kovács Milán a Vasashoz és Debreceni Ákos a Pakshoz.
Nem hosszabbítottuk meg Pejovic Danilo és Bencze Márk szerződését.
 
A felkészülés kezdetén több új játékos is csatlakozott keretünkhöz, érdemes követni oldalunkon a híreket, minden nap bemutatkozik egy új igazolásunk.”
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!