Márton Gábor egyből háborúba megy - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Márton Gábor egyből háborúba megy

Kvanduk Bence - 2019. March 29. Friday 17:13
Tét a bentmaradás.
Kép forrása: bfc-siofok.hu
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Márton Gábor vette át a válogatott szünet alatt a Siófok vezetését. Az új szakvezető a hétvégén bizonyíthat először tétmeccsen új csapata élén, és ha ez nem lenne elég, mindezt egy „hatpontos’” rangadón kell megtennie. Ellenfelük a közvetlen előttük álló, a télen szintén edzőt váltó Balmazújváros lesz, melynek ugyanolyan jól jött a szünet, mint a balatonpartiaknak.
 
Mindkét csapat legutóbbi három meccsén mindössze egy pontot gyűjtött, így lényegében stagnált a köztük levő hárompontnyi különbség, viszont így az utolsó és az előttük lévő Mosonmagyaróvár is hozni tudott a két menekülőn. A Siófok csak azért nem csúszott vissza időközben kiesőhelyre, mert a Cegléd is ugyanilyen rossz szériát hozott.
 
Természetesen Toni Golem és a Balmazújváros sem lehet nyugodt, hiszen mindössze 7 pont van köztük és az utolsó között. Az újvárosiaknak nagyon fontos lenne egy győzelem, hogy az előttük állókra tovább tapadhassanak, esetleg be is érjék őket, de legalább ennyire fontos, ha nem fontosabb Márton Gáboréknak nyerni, főleg, hogy egy jó bemutatkozás sokat lendíthet a későbbi szereplésen is. Emellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Cegléd és a Mosonmagyaróvár is ott tapos a balatonpartiak sarkán, három pont hátrányból várják a fordulót.
 
Az biztos, hogy a mérkőzésre kilátogatók hatalmas csatát fognak látni a mérkőzésen, és nüanszok dönthetnek majd a végső győztes kilétével kapcsolatban.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!