nb1.hu

Mátyus János a fontos győzelem után: „Támadásban javulnunk kell!”

Nyíregyháza – Kártik Bálint beállása után három perccel győztes gólt szerzett.

Már szombaton elutazott Győrbe a Nyíregyháza Spartacus, hogy vasárnap megmérkőzzön az NB II 4. fordulójában a Mosonmagyaróvár együttesével. Több poszton változott a Szpari kerete a legutóbbi meccshez képest, de végül egy szoros találkozón három ponttal távozott az MTE otthonából.

 

 

 

A gól története a nyiregyhazaspartacus.hu tudósítása alapján:

A második félidő elején megszerezte a vezetést a Nyíregyháza! Kártik Bálint ívelte középre a labdát, mely a berobbanó Harsányi és a védő előtt is elment, majd a kapuban landolt, 0-1. A fiatal játékos három perce állt be.

 

 

Edzői értékelés:

 

Mátyus János (Nyíregyháza):– Mentálisan ma is rendben voltunk, és győzni akartunk. Szeretném, ha a szurkolók számára a jövőben kicsit unalmassá válna a nyilatkozatom, és mindig azt mondhatnám, mint előtte, azaz ma is léptünk egyet előre. A védekezésünk rendben volt, a támadáson még van mit javítani, de összességében fontos győzelmet arattunk. Több helyen is változtattam a csapaton, meg kell keresnem minden találkozóra a legoptimálisabb összeállítást, úgy, hogy közben frissítsünk is. Ma is voltak jó egyéni teljesítmények, ami annak is köszönhető, hogy a fiúk pontosan tudják mi a célunk, és ennek megfelelően küzdenek minden egyes találkozón.

 

 

 

NB II, 4. forduló

 

 

Mosonmagyaróvár–Nyíregyháza Spartacus 0–1 (0–0)

G.: Kártik (49.)

 

MTE 1904:Tarczy – Zsirai, Deák, Jasarevic, Koszó, Galambos, Baranyai, Bohner (Laki 62.p), Németh (Bartos 57.p), Mayer (Darázs 77.p), Magasföldi. Vezetőedző: Király József

Nyíregyháza:Hermány –  Ur, Rubus, Dvorschák, Farkas(Rezes a szünetben), Tamási, Kónya, Rudolf, Harsányi, Dragóner(Barna 71.p), Pálinkás(Kártik a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC