nb1.hu

Meglepő Loki-botlás: Kondás és Visinka is sajnálkozott – REAKCIÓK

A Loki trénere dicsért is.

A válogatott szünet után folytatódott a küzdelem az NB II-ben. A listavezető DVSC a kiesés elől menekülő Csákvár otthonában vizitált. A hazaiak a 10. percben szerezték meg a vezetést, ekkor a kiugró Daru értékesítette a helyzetét. A folytatásban több sansz is adódott a Loki előtt (Korhut például a kapufát találta el), de az egyenlítés nem jött össze az első félidőben.
 
Aztán a 64. minutumban még nehezebb helyzetbe kerülhetett volna a hajdúsági alakulat, hiszen büntetőt kapott a Csákvár, de Daru próbálkozását védte Gróf. Kicsit később pedig Szécsi állította be az 1-1-es végeredményt.
 

 
Nézzük, a két tréner hogyan értékelt a lefújás után.
 
Visinka Ede: "Kár a kihagyott tizenegyesért, közel álltunk a még nagyobb bravúrhoz. A bajnokság toronymagas favoritjától megérdemelten vettünk el pontot, és ez erőt kell, hogy adjon a folytatásra." (haon.hu)
 
Kondás Elemér: "Jó meccset játszottunk, kár hogy nem láthatták a szurkolók. Mindkét oldalon sok helyzet volt, mi nem éltünk a mieinkkel, sajnos csak körbe lőttük a kaput. A Csákvár nem egy 19. helyezett csapat…" (haon.hu)
 
A Loki a botlás ellenére maradt az élen, míg a Fejér megyeiek a 19. helyen állnak. 
 
Merkantil Bank Liga, 17. forduló.
Csákvár-DVSC 1-1 (1-0).
Csákvár, zárt kapuk mögött. Vezette: Csonka.
Csákvár: Markek – Nádori, Kocsis (Ganbold, 86.), Sejben, Mészáros, Major (Vörös, 80.), Albert, Posztobányi, Madarász, László (Baracskai, 85.), Daru. Vezetőedző: Visinka Ede.
DVSC: Gróf – Bényei B. (Szatmári, 46.)., Pávkovics, Kinyik, Korhut (Ferenczi, 46.). – Dzsudzsák (Kenderesi, 85.), Bódi, Varga J. (Haris, 72.), Pintér – Bárány (Bévárdi, 59.), Szécsi. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Gól: Daru (10.), illetve Szécsi (66.).
Sárga lap: Major (37.), Albert (45.), Daru (48.), illetve Bévárdi (67.), Haris (77.).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC