nb1.hu

Meglepték a DVTK-ultrák a játékosokat, a csapatkapitány üzent nekik

Nagyon készülnek a Vasas elleni rangadóra.

 

A DVTK JELENTÉSE:

 

"A szervezett szurkolói csoportok vasárnap edzés közben lepték meg a DVTK labdarúgó csapatát a stadionban. A több tucatnyi drukker ezzel is jelezte, hogy a tábor a csapat mögött áll, és bármi történjen, végig ott lesznek hétfőn este Budapesten is. A csapat nevében Polgár Kristóf csapatkapitány köszönte meg a különleges szurkolást.

– A csapat nevében ezúton is szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy kilátogattak az edzésre és támogatnak minket, nagyon sokat jelent nekünk – mondta Polgár Kristóf, a DVTK csapatkapitánya. – Biztos vagyok benne, hogy ez mindenkinek nagy erőt ad. Azon leszünk, hogy a pályán köszönjük meg a biztatást, a mérkőzés után pedig reméljük, hogy együtt tudunk majd ünnepelni.

 

Amint arról korábban már beszámoltunk, hatalmas az érdeklődés diósgyőri oldalról a szezonnyitó Vasas FC – DVTK mérkőzés iránt. Bár a DVTK kérésére a hazaiak újabb jegyeket bocsátottak a piros-fehérek rendelkezésére, ezek a belépők is pillanatok alatt gazdára találtak, így az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektora – már a mérkőzés előtt 11 nappal – megtelt."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC