nb1.hu

Megtáltosodott csapat lesz Vanczákék ellenfele

Felcsút – Hazai döntetlen után illenék szépíteniük.

A Disztl László irányítása alatt megtáltosodó, a legutóbbi négy találkozóján egyaránt győzedelmeskedő BFC Siófokkal játszik a Puskás Akadémia a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában.

 

Íme, a felcsúti honlap beharangozói.

 

„A mosonmagyaróvári hazai döntetlen után vasárnap kora este a magyar tenger partjára látogat Pintér Attila együttese. A siófokiak október 16-án tették tiszteletüket Felcsúton, s noha nagy csatára kényszerítették a mieinket, a Puskás Akadémia színeiben a bajnokságban aznap debütáló Vanczák Vilmos fejesgóljának köszönhetően végül 1–0-s vereséggel távoztak a Pancho Arénából.

 

A Sió-csatornán azóta sok víz lefolyt, Goran Kopunovics helyét az egykor akadémiánkon is edzősködő Disztl László vette át, a kapusedző pedig testvére, Disztl Péter lett, aki ősszel még Hegedüs Lajosék felkészítéséért volt felelős. A somogyi együttes szárnyalni kezdett; a legutóbbi négy meccsét megnyerő alakulat az egyik legjobb passzban lévő társaság az NB II-ben – sorrendben a Balmazújváros, a Budaörs, a Soroksár és a Szolnok bánta Petneházi Márkék remek formáját. Vasárnapi vendéglátónk jelenleg 42 ponttal, 35-38-as gólkülönbséggel a 11. helyen áll.

 

A mieink eddig 63 pontot szorgoskodtak össze, s továbbra is magabiztosan, ötpontos fórral vezetik a tabellát a Kisvárda előtt, mérlegünk 31 mérkőzésen 18 győzelem, 9 döntetlen és 4 vereség.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC