nb1.hu

Megtapasztalhatták a nemzetközi focit a diósgyőriek – reakció

Belga csapattal játszottak.

Túl van a második edzőmeccsén is a DVTK Spanyolországban, ezúttal a belga másodosztályú KMSK Denize volt Kondásék ellenfele. A találkozón nem igazán jött ki a lépés a diósgyőrieknek, ugyanis 2-0-ás vereséget szenvedtek.
 
A gólok története a DVTK beszámolója alapján:
 
26. perc: Egy hazai akció végén Alessio Staelens lőtt 16 méterről, a lövése megpattant egy diósgyőri lábon, Danilović így tehetetlen volt. 1-0
 
78. perc: Egy balról élesen belőtt labdát Lennart Mertens fejelt közelről Borsos kapujába védhetetlenül. 2-0
 
A Diósgyőr honlapja így számolt be a találkozóról:
 
Kedden délután lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a DVTK labdarúgó csapata a spanyolországi edzőtáborban, Az ellenfél ezúttal a belga másodosztály 4. helyén álló KMSK Deinze volt.
 
Vezetőedzői értékelés
 
Kondás Elemér: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk, és egy nagyon jó ellenféllel találkoztunk. Gyorsan és erőszakosan játszottak. Adódott nekünk is lehetőségünk a gólszerzésre, de nem tudtuk kihasználni, aztán egy megpattanó lövésből ők szereztek vezetést, addig nem nagyon volt Danilović-nak védeni valója. A második félidőben a belga csapat több helyzetet kialakított, mi is feljebb toltuk a védekezésünket, megpróbáltunk kiegyenlíteni, de kicsit lassabban játszottunk, mint ők, ezért, ha labdát veszítettünk, vagy kicsit pontatlanabbak voltunk, akkor labdát szereztek és ebből tudtak támadásokat vezetni. Legalább a játékosok saját bőrükön tapasztalták, és látják, hogy milyen a nemzetközi futball.
 
KMSK Deinze – Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)
Spanyolország, Marbella, Marbella Football Center 30 néző. Játékvezető: Antonio Jose Roldán Gómez (Jose Antonio Delgado del Corral, Juan Manuel Ruiz Romero)
KMSK Deinze: Vandenberghe – El Banouhi (Schamp, 63.), Boone, Blondelle (De Looze, 63.), Vansteenkiste (Mertens, 46.) – Abrahams (Bizimana, 63.), Hendrickx (Tarfi, 63.), Fraser (Geeraerts, 63.), Staelens – De Belder (Fuakala, 63.), Dansoko (Janssens, 46.). Vezetőedző: Wim De Becker
DVTK: Danilović (Borsos, 46.) – Eperjesi (Bertus, 71.), Hegedűs (Karan, 63.), Szatmári – Kispál, Lucas (Németh M., 46.), Oláh B., Zsolnai (Jurek, 75.), Bárdos (Szűcs K., 46.) – Horváth Z. (Hornyák, 63.), Molnár G. (Könyves, 71.) Vezetőedző: Kondás Elemér.
Sárga lap: Tarfi a 73. percben
Gólszerző: Staelens (1-0) a 27., Mertens (2-0) a 78. percben.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC