nb1.hu

Megtörte a Szeged lendületét az Ajka – reakciók

Beérték a hazaiak a vendégeket a tabellán.

FC Ajka-Szeged 1-0 (0-0)
Ajka, 1100 néző. V.: Horváth.
 
FC Ajka: Horváth D. – Görgényi, Heffler, Kenderes, Horváth P. – Csizmadia – Soltész (Molnár, 87.), Nagy I. (Nagy E., 91.), Stoiacovici (Nagy B., 46.), Lengyel – Nagy K. 
Vezetőedző: Kis Károly.
 
Szeged-Csanád Grosics: Takács – Kárász, Horváth M., Deák, Mohl – Jovanovic, Oláh (Cigan, 79.), Germán, Varga – Andorka (Gajdos, 65.), Kóródi (Sóron, 72.). 
Vezetőedző: Joao Janeiro
 
Gólszerző: Nagy Krisztian (66.)
 
Két NB III-ból feljutott csapat találkozott a hétvégén, ráadásul mind a két csapat remek formában van.
 
A szegediek az új stadionjuk átvétele óta megtáltosodtak, míg az ajkaiak másfél hónapja nem találtak legyőzőre. A meccset tapogatózással kezdték a felek, bár a hazai csapat tűnt dominánsabbnak. A félidő végére feltámadtak a vendégek is, ám nem született gól a szünetig. A második félidőben alig több, mint 20 percet kellett várni a mérkőzés egyetlen találatára, a 66. percben Nagy Krisztián bombázott a hálóba. A mérkőzésen több gól nem született, így az ajkaiak megtörték a szegediek lendületét.
 
A vezetőedzők így nyilatkoztak a meccs után:
 
Kis Károly(Ajka): ,,Értékes három pontot szereztünk. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű meccs, nagy küzdelem folyt a pályán. A csapat végig nagyon akarta a sikert, egy villanás döntött, és rendkívül örülök, hogy nem kaptunk gólt."
 
Joao Janeiro(Szeged): ,,Ezúttal is domináltuk, próbáltunk futballozni, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni. Sok helyzet volt a meccsen, nagy árat fizettünk, hogy egy lehetőséget sem tudtunk gólra váltani. Az ajkaiak három helyzetükből egyet belőttek."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC