nb1.hu

Megvan a Kaposvár távozó csapatkapitányának új csapata

Hivatalos bejelentés.

 

A SIÓFOK KÖZLEMÉNYE:

 

"Szakály Attila személyében új játékost köszönthetünk klubunknál! A tapasztalt középpályás 2022.06.30-ig írt alá a BFC Siófoknál!

 

Pályafutását Szombathelyen kezdte az utánpótlásban, majd felkerült az első csapathoz, ahol később bemutatkozhatott az NB I-ben. Játszott Zalaegerszegen is, utolsó klubja pedig a Kaposvári Rákóczi volt.

 

Az idei szezonban a Merkantil Bank Liga NB II-ben 16 alkalommal volt kezdő, 2-szer pedig csereként lépett pályára.

 

Attila a magyar korosztályos válogatottaknál végigjárta a ranglétrát, és alapember volt az U21-es nemzeti tizenegyben is.

 

Mihalecz István, klubunk sportigazgatója elmondta: „Hirtelen jött ez a lehetőség, hogy Attilát a sorainkban tudjuk. Waltner Róbert, és én is dolgoztam már vele együtt, így emberileg és szakmailag ismerjük! Tavaszi keretünk végleges. Három játékos érkezett: Cipf Dominik, Varjas Zoltán és Szakály Attila, illetve egy távozott. Erdélyi Botond, aki a Budapest Honvédba tér vissza. Csapatunk az egyik legfiatalabb az NB 2-ben, jelenleg 13 játékosunk 23 év alatti a keretben, így továbbra is cél, hogy a fiatal játékosaink minél több játéklehetőséget kapjanak és fejlődjenek. A csapat az őszhöz képest lépett előbbre, és ez remélhetőleg az eredményességben is meg fog mutatkozni, mert minél előbb el szeretnénk távolodni a veszélyes zónától."

 

Sok sikert kívánunk Szaki sárga-kék színekben!"
 

ELŐZMÉNY:

 

Kaposvár: búcsú nyílt levélben, szerződést bontott a csapatkapitány

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC