Megvan Aczél Zoltán utódja, hat távozóról számolt be a DVTK - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Megvan Aczél Zoltán utódja, hat távozóról számolt be a DVTK

NB2.hu - 2022. June 17. Friday 14:39
Erősített a Gyirmót és a Szeged.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu
A DVTK BEJELENTÉSE:
 
"A már ismert négy távozó mellett további hat játékos távozott Diósgyőrből a napokban. Belényesi Csaba játékjogát értékesítette a DVTK, az eddig Diósgyőrben kölcsönben futballozó Bokros Szilárd, Borsos Vilmos, Kocsis Dominik, Lucas és Rotem Keller pedig már visszatért, vagy a napokban visszatér klubjához.
 
Belényesi Csaba nyártól ismét Kecskeméten folytatja a pályafutását.
 
Mindannyiuknak köszönjük, amit a diósgyőri labdarúgásért tettek, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!"
 
Az NB1.HU nemrég már beszámolt Belényesi Csaba klubváltásáról. 
 
A KOZÁRMISLENY KÖZLEMÉNYE:
 
"Aczél Zoltánnal történt szóbeli egyezséget követően a kapusedző Volcsányi Csabát és masszőrünket, Végi Jenőt leszámítva, klubunk nem tudott megállapodni a vezetőedző segítőivel, így Aczél Zoltán a távozás mellett döntött és a III. Kerület NB III-as csapatához szerződött. A vezetőedzőt követte Óbudára Wittrédi Dávid asszisztens edző és Loch Krisztián is velük tart.
 
A május elején bebiztosított bajnoki cím után váratlanul nehéz helyzetbe került a HR-Rent Kozármisleny, hiszen vezetőedző nélkül maradt!
 
Az elmúlt 2,5 hétben gőzerővel dolgozott a klub vezetése az új vezetőedző megtalálásán, rengeteg egyeztetést és sok személyes találkozót követően június 16-án csütörtökön megállapodás született az új vezetőedzővel!
 
Tóth László személyében egy ambiciózus, “A” licences vezetőedző érkezik másodosztályú csapatunkhoz, aki legutóbb az NB II-es Budafok együttesénél asszisztens edzőként dolgozott Csizmadia Csaba mellett és sikeresen tartották bent az együttest az NB II-ben.
 
Új vezetőedzőnk labdarúgóként szerepelt Tatabányán, majd tanulmányait Pécsen folytatva megfordult az NB III-as Szekszárdban és a PVSK-ban is, közben pedig tudatosan készült az edzői pályára, végigjárta az utánpótlás korosztályokat, a legkisebbektől az akadémiai korosztályokig edzősködött.
 
Hosszú évekig dolgozott a Vasas Kubala Akadémián, majd volt az U19-es kiemelt bajnokságban jól szereplő ETO FC Győr vezetőedzője is.
 
Új, 36 éves vezetőedzőnk a következő gondolatokat osztotta meg velünk érkezését követően: “Hirtelen érkezett a megkeresés, aminek nagyon örültem. Az eddigiek során tudatosan próbáltam meg építeni az edzői karrieremet, egészen U6-tól az NB II-es felnőtt vezetőedzői pozícióig. Nagy reményekkel érkezem, ugyanakkor tudom azt is, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen a feljutó csapatoknak az első éve mindig nagyon kemény. Az előző évi bajnokcsapatból a mag egyben marad, de sok új érkező játékosunk lesz. Bízom benne, hogy a klubvezetés által kitűzött minimális célt el fogjuk tudni érni!“
 
Magyar Márk klubigazgató a következőképpen nyilatkozott a megegyezés után: “Hamarosan bemutatásra kerülő sportszakmai igazgatónkkal kezdtünk el edzőt keresni a kialakult nehéz helyzetben. Felállítottunk egy edzői profilt, amely alapján elindultunk: mindenképpen modern, ambiciózus, jó emberi értékekkel rendelkező szakembert szerettünk volna találni, aki megtiszteltetésként és lehetőségként éli meg azt, hogy az NB II-es Kozármislenyt vezetheti. Fontos volt, hogy kiben látjuk azt a tüzet, ami bennünk is ég, hogy nekimenjünk ennek a cseppet sem könnyű feladatnak. Új vezetőedzőnknek pécsi egyetemi tanulmányai miatt volt helyismerete, korábbi állomáshelyeiről szakmailag és emberileg is jó véleményeket hallottunk, ő pedig tudott azonosulni klubunk értékeivel, lehetőségeivel és céljaival. Az egyik, ha nem a legfontosabb pozíciót tehát sikerült betöltenünk, most következhet a stáb és a játékoskeret kialakítása, immár közös erővel. Nagy utazás vár ránk, de nem félünk felvenni a kesztyűt!”
 
A BUDAFOK BEJELENTÉSE TÓTH LÁSZLÓ BÚCSÚJÁRÓL:
 
"Távozik Budafokról csapatunk másodedzője, Tóth László, aki vezetőedzői állást kapott a másodosztályban.
 
Csizmadia Csaba segítőjét az NB II-ben újonc Kozármisleny kereste meg és kérte fel az Aczél Zoltán távozása után megüresedő vezetőedzői pozícióra, amelyet a szakember elfogadott.
 
A BMTE köszöni Tóth László munkáját, további pályafutásához sok sikert kíván, klubunk vezetősége pedig már dolgozik az asszisztensedző pótlásán."
 
A GYIRMÓT BESZÁMOLÓJA:
 
"Klubunk a mai nap folyamán három éves szerződés kötött két fiatal labdarúgóval.
 
Soltész Dominik (2000) kispesti nevelésként játszott korábban az Ajka NB II-es csapatában. A támadó középpályásként, valamint szélsőként is bevethető játékos az elmúlt szezont Debrecenben töltötte kölcsönjátékosként.
 
Kovács Milán (1999) a Vasas Kubala Akadémia növendékeként a Vasas színeiben mutatkozott be az NB II-ben. Az elmúlt évben 38 mérkőzésen a Szeged alapembere volt a 193 cm magas középpályás.
 
Játékosok a mai napon átestek a kötelező orvosi vizsgálatokon és hétfőtől elkezdik a felkészülést csapatunkkal.
 
A labdarúgók gyirmóti pályafutásához sok sikert kívánunk!"
 
Az NB1.HU-N már olvashattak Kovács klubváltásáról, részletek itt
 
A SZEGED HÍRE:
 
"Kovács Gergő a Debreceni VSC csapatától érkezett.
 
A 2002-es születésű belső védő a Debreceni Labdarúgó Akadémia neveltje. Fiatal kora ellenére a legutóbbi két szezonban a DVSC NB III-as csapatában szerepelt, ahol az elmúlt idényben 32 mérkőzésen három gólt szerzett.
 
– Folyamatos fejlődés és sikerek reményében érkeztem. Tetszettek az Adem Kapic sportigazgató által felvázolt tervek. Láttam, hogy tavaly negyedik lett a csapat, idén is ez a minimum elvárás. A későbbiekben szeretnék az NB I-ben szerepelni. Nagyon jó hangulat fogadott az öltözőben, tetszett a környezet. Szerencsére a csapattársak hamar befogadtak és a szakmai stáb is jó benyomást keltett. Nagyon jó körülmények vannak Szegeden, minden adott a fejlődéshez – nyilatkozta Kovács Gergő."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!