nb1.hu

Megvan az ETO első nyári igazolása

Hivatalos bejelentés.

ÍME, AZ ETO HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Megszületett a megállapodás az első nyári igazolásunkkal, Óvári Zsolttal. Az NB I-et is megjárt támadó a PMFC csapatától érkezik, és 2+1 évre kötelezte el magát hozzánk.
 
A 24 esztendős Óvári Zsolt a Puskás Akadémián nevelkedett. Később a Diósgyőr színeiben huszonöt alkalommal pályára lépett az élvonalban, melyeken négy gólt szerzett. Legutóbb a PMFC csapatában szerepelt, nyártól pedig már azért küzd, hogy az ETO minél sikeresebben szerepeljen a következő szezonban.
 
– A Puskás Akadémián nevelkedtem, ahol 12 évig szerepeltem – kezdte Óvári Zsolt. – Innen kerültem el Diósgyőrbe, ahol pályára léphettem az első osztályban, majd ezután Balmazújvárosban játszottam kölcsönben. Legutóbb a Pécs játékosa voltam, most pedig izgatottan várom a folytatást az ETO-ban. A körülmények nagyszerűek Győrben, ezért is esett a választásom az ETO-ra, emellett kötődésem is van a városhoz, hiszen a barátnőm győri. Gyors támadónak tartom magam, szeretek a kapu előterében játszani, és minél többet játékban lenni. A fejjátékomon mindenképp szeretnék javítani, amin keményen dolgozok, de természetesen minden téren, mindig fejlődni szeretnék. A közeljövőben az a célom, hogy mindenképp stabil kezdőjátékos legyek, és segítsem a csapatot, hogy jól szerepeljünk a következő bajnokságban.
 
Szeretettel köszönjük az ETO-nál és sok sikert kívánunk a következő évekre!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC