Megvan, miért hagyta ott a Lokit Lipcseiék Fradi-nevelésű kupagyőztese - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Megvan, miért hagyta ott a Lokit Lipcseiék Fradi-nevelésű kupagyőztese

Nagy Benjámin - 2021. October 15. Friday 13:34
NB I-es csapatoknak üzenne.
Kép forrása: dvsc.hu

 

A SOROKSÁR JELENTÉSE:

 

"Nyáron átalakuló csapatunk számára komoly erősítést jelentett az NB1-es rutinnal rendelkező Haris Attila megszerzése. Kezdeti tapasztalatairól, várakozásairól kérdeztük a listavezető elleni mérkőzés előtt.

 

- Nyáron sokak számára meglepetés volt, hogy Debrecenből sikerült átigazolni téged. Mivel tudott meggyőzni a klubvezetés?

- H.A.: Az előző NB2-es debreceni szezonom nem sikerült jól, Covid fertőzés és komoly sérülés is hátráltatott. Kevés játéklehetőséghez jutottam, amit nehezen viseltem. Ezek után keresett meg Dragóner Attila, akit tizenéves korom óta ismerek, és egy olyan jövőt vázolt fel, ami összevág egyéni terveimmel! Közös célunk, hogy idén felépítsem magam és olyan teljesítményt nyújtsak, hogy újra az első osztályban játszhassak. Mind Dragóner Attila, mind pedig a szakmai stáb felé feltétlen a bizalmam, ez volt a legfőbb ok a döntésemben!

 

- Négy éve hagytad el a Sorit az NB1 kedvéért. Mennyiben változott meg a klub ez idő alatt?

- H.A.: Infrastruktúra szempontjából hatalmas a változás. Már akkor is "kis Fradiként" dolgoztunk, de a körülmények nem voltak összehasonlíthatóak a mostanival! A center pálya és az edző pálya mellett az öltöző és a kiszolgáló helységek is megújultak. Ahogy belépünk a stadion területére, rögtön látható a változás!

 

- Az első mérkőzésed követően rögtön jött egy sérülés. Jelenleg milyen állapotban van?

- H.A.: Beszakadt az izmom, ami miatt 6 hetet hagytam ki. Közben rengeteg rehabilitációs edzésen vettem részt Szabó Csaba gyógytornásszal, és talán soha nem volt olyan jó állapotban a lábam, mint most! Jó erőben érzem magam, napról-napra jobban jönnek a labdás megoldások is. Az automatizmusok újraindulásával a teljesítményem is egyre jobb lesz!

 

- Személy szerint magadtól mit vársz az idei szezonban?

- H.A.: Önmagammal kapcsolatban egy célom van, olyan teljesítményt nyújtani, hogy vissza tudjak kerülni az NB1-be! Ehhez természetesen kellenek a gólok, gólpasszok is, de ezen téren számszerű célokat nem tűztem ki. Védekező játékosként az is fontos számomra, hogy kevesebb gólt kapjunk és végre kapott gól nélküli mérkőzéseket játszunk. Az egyéni céljaim viszont csak a csapat segítségével teljesülhetnek, bízom benne, hogy hamarosan csatlakozni tudunk a mezőny első feléhez. Ha jól teljesítünk, akkor abban is biztos vagyok, hogy több játékosunk is felfogja hívni magára NB1-es csapatok figyelmét!

 

- A nehéz kezdet után rálépünk a győzelmek útjára?

- H.A.: Öt idegenbeli mérkőzéssel kezdtünk, ami megnehezítette a dolgunkat! Az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk  a jobb szereplés érdekében, az edzések alapján egyre jobb formában vagyunk. Most 3 hazai mérkőzés következik, nagyon bízom benne, hogy eredmények leszünk és hónap végére a mezőny első feléhez fogunk tartozni! Sokszor nüanszok döntenek a mérkőzéseken, látjuk, hogy  a Diósgyőr vagy akár a Vasas is megszenved a győzelmekért. A bajnokság nagyon fizikális, csak játékkal nem lehetünk eredményesek. Ha megfelelően állunk bele a párharcokba, küzdelmekbe, akkor biztosan eredményes mérkőzéseket fogunk játszani! Én bízom a csapatban, jönni fognak a győzelmek!

 

- Így legyen és sok sikert kívánunk a Haladás elleni rangadóhoz!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!