Megkereste korábbi sikeredzőjét a Győr - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Megkereste korábbi sikeredzőjét a Győr

Kvanduk Bence - 2019. January 05. Saturday 13:44
Több játékos nevét is felvázolta szerződtetési szándékkal.
Az ETO FC Győr ügyvezetője egyeztetett Pintér Attilával az NB II-ben szereplő futballcsapat jövőjét illetően.
 
A győri klubot a 2012/2013-as szezonban az élvonalban bajnoki címig vezető tréner a Kisalföldnek adott interjúban elmondta, inkább beszélgetésnek, mint tárgyalásnak nevezné a találkozót, ugyanis az ETO ügyvezetőjével, Soós Imrével értekezett, nem pedig Mányi József klubtulajdonossal. Ennek ellenére egészen konkrét javaslatokat is megfogalmazott, hogy a csapat sikeresebben szerepeljen.
 
- Javasoltam az elküldött Baracskai, Magasföldi és Koltai visszahozását, s még további hét-nyolc játékos nevét adtam meg szerződtetési szándékkal, valamint jeleztem: számítanék a fiatalokra is. Elmondtam azt is, mivel a feljutás már messze került, ezt a fél évet az építkezésre fordítanám, arra, hogy a következő bajnokságot már egy élvonalra esélyes együttes kezdje meg. Természetesen azoktól a játékosoktól, akik nem tudnak segíteni, el kell köszönni – fogalmazott Pintér, aki leszögezte, hogy az általa javasolt játékosok nem kerülnének többe az ETO számára, mint a jelenlegi keret tagjai.
 
A korábbi szövetségi kapitány azt cáfolta, hogy visszatérését a győri kispadra irreális feltételekhez kötötte volna.
 
-Semmiféle feltételt nem szabtam, csupán vázoltam, milyen irányt kellene venni ahhoz, hogy amit ígértek a szurkolóknak, azt meg tudják valósítani. Az a kérdés pedig föl sem merült, hogy ha újra az ETO edzőjeként dolgoznék, mennyi lenne a fizetésem.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!