nb1.hu

Mészáros Lőrinc is gratulált a Puskás első tavaszi győzelméhez

Felcsút – A szülinapos Gyömbér Gábor értékelte az első tavaszi sikert.

 

Hétfőn ünnepelte 29. születésnapját Gyömbér Gábor, aki télen érkezett a Ferencvárostól a Puskás Akadémiához. A friss igazolás a klub honlapján adott interjút, melyben beszélt az első két bajnoki mérkőzésről, és elárulta mivel köszöntötték társai.

 

Két dologhoz is gratulálunk, először is a születésnapodhoz, másodszor pedig az első Puskás-mezben elért bajnoki győzelemhez.

Mindkettőt nagyon köszönöm. Nagyon örülök, hogy magabiztos teljesítményt nyújtottunk tegnap, a csapat szempontjából nagyon fontos volt, hogy nőjön az önbizalmunk – mondta Gyömbér Gábor a puskasakademia.hu-nak. – Más abban a tudatban edzeni, hogy az előző hétvégén nyertünk. Persze az eredmény az elsődleges, de úgy gondolom, a mutatott játék is örömmel tölthet el bennünket.

 

Érzésed szerint miben léptetek előre a szolnoki meccshez képest?

Gyorsabban járattuk a labdát, így a rövid passzos játékunkat jobban tudtuk kamatoztatni, és az is nagyon fontos volt, hogy már a második helyzetünkből gólt szereztünk. Szolnokon is megvoltak a lehetőségeink, de ott még nem tudtunk velük élni. Az is lényeges, hogy masszív volt a hátsó alakzatunk, ha jól emlékszem, az ellenfelünk gyakorlatilag helyzetekig sem jutott el.

 

Prosser vezérletével magabiztos győzelmet aratott a Puskás

Nemcsak a pályán volt örömfoci, gondolom, a meccs után az öltözőben is jó volt a hangulat…

Csapatunk tulajdonosa, Mészáros Lőrinc is gratulált nekünk, neki pénteken volt a születésnapja, mindannyian nagyon örültünk, hogy méltó ajándékkal, győzelemmel tudtunk kedveskedni neki. Sokan jöttünk újak, a szakmai stáb is új, érthető, hogy nagy volt az öröm az első siker után.

 

Kaptál a többiektől egy kis előszülinapi köszöntést?

Az igazság az, hogy nem vertem nagy dobra a dolgot, így a srácok nem is tudtak róla. Mára azonban kiderült, és mindenkitől kaptam köszöntő üzenetet, nagyon aranyosak voltak a fiúk, ezúton is szeretném megköszönni a kedvességüket.

 

A jó hangulat tovább fokozódhat, ha a hétvégén legyőzitek a komoly riválisnak számító Kisvárdát.

Kemény küzdelmet és szoros találkozót várok vasárnap. Abban bízom, hogy a Kozármisleny ellen mutatott teljesítményünket tudjuk fokozni, a játékunkat még tovább tudjuk gyorsítani, és még inkább jönni fognak azok az automatizmusok, amelyeket hét közben gyakorlunk. Hat új játékos van a csapatban, kell még egy kis idő, hogy minden flottul menjen, de már most nagyon bízom benne, hogy a Kisvárda ellen még rá tudunk tenni egy lapáttal, és itthon tartjuk a három pontot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC