nb1.hu

MK: a 89. perc döntött a Szpari NB II-es rangadóján

Pécs – A legvégéig élvezetes volt az összecsapás.

Újabb fordulót rendeztek a labdarúgó Magyar Kupában. A Nyíregyháza Spartacus a Kozármisleny vendége volt. A Szpari Facebook-oldala így foglalta össze azt az összecsapást, amelyet a mislenyiek nyertek meg 3-2-re.

 

„Napsütésben, jó futball időben kezdődött a találkozó, nyíregyházi szempontból pedig tökéletesen. A 8. percben Tisza Tibor kapott jó labdát mellyel kilépett, majd higgadtan a kapus mellett a hálóba helyezett, 0-1! Két perccel később Tisza növelhette volna az előnyt, de Helesfay bravúrral védett, előbb lábbal, majd a kipattanónál pont eltalálta a labdával a nyíregyházi támadó a hazai kapust. A Szpari három csatárral rohamozott az első percekben, és fölényben játszott. Az első mislenyi helyzetnél Szokol mentett nagyot. A mély talaj alaposan próbára tette a játékosokat, de jó volt az iram az első húsz percben. Egy szép támadás végén Farkas ívelt Tiszához, de utóbbi beadásáról lekéstek középen a társak. Kevés néző látogatott ki a stadionba, de néhányan Nyíregyházáról is vállalták a hosszú utat, le a kalappal előttük!

 

 

A folytatásban mezőnyjáték folyt, nagyobb helyzet nem alakult ki. A 31. percben ígéretes kontra indulhatott volna, de Tisza indítás közben megcsúszott a sáros talajon, így oda lett a lehetőség. A 41. percben egy beadásnál Ur csúszott el, és a kezéhez ért a labda, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. A 11-est Wittrédi értékesítette, 1-1. Az első félidőben több gól nem esett, maradt a döntetlen. A szünetben nem cserélt a Nyíregyháza, és a második játékrész elején is kiegyenlített volt a találkozó. 60. percben megszerezte a vezetést a Kozármisleny. A kaputól húsz méterre veszített labdát a Szpari, melyre Nagy Krisztián csapott le, és a kapuba lőtt, 2-1. A semmiből jött a gól, nem volt helyzete a hazai csapatnak. Cserékkel frissített a Spartacus, és Harsányi Zoltán gyorsan meg is hálálta a bizalmat. A 73. percben Rezes László szabadrúgása után 15 méterről lőtt a kapuba, 2-2! Az egyenlítés után mindkét csapat megpróbálta eldönteni a meccset, enyhe fölénybe került a Nyíregyháza. Egy hazai szögletnél viszont Hermánynak kellett nagyot védenie a 85. percben egy megpattanó labda után. A Szpari is gólt lőhetett volna, de Tamási nem találta el a kaput. Szécsi igen, gólt is lőtt, de les miatt nem adta meg a játékvezető. A 89. percben gólt lőttek a hazaiak, egy szöglet után Lantos érkezett a hosszú oldalon pontosan, 3-2. A Kozármisleny ezzel megnyerte a mérkőzést, a Szpari búcsúzott a Magyar Kupától.”

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC