nb1.hu

MK: játékvezetői hiba is kellett a Szeged kieséséhez?

Nem jött be a változtatás.

Szerdán elbúcsúzott a Szeged a Magyar Kupától. A Tisza-parti együttes 2-1-es vereséget szenvedett a harmadosztályban szárnyaló III. Kerületi TVE otthonában. A meccs első gólját Kokenszky szerezte a 21. percben, majd hat perccel később egyenlítettek a szegediek Gajdos révén. A második játékrészben aztán Remili Mohamed állította be a 2-1-es végeredményt.
 
A szegedi oldal egyébként egy vitatott esetre is rávilágított a tudósításában:
 
"A 82. percben Dobos Áron beadásánál az egyik hazai játékos – látszólag –  kézzel ért a büntetőterületen belül a labdához, de nem ítélt 11-est Szőts…." – áll a cikkben. 
 
Dr. Dobos Barna a lefújás után arról beszélt, hogy a felálláson módosítottak, mivel nagyon sűrű a program. Hozzátette, Kemenes Szabolcs tanítványai könyörtelenül kihasználták a hibáikat.
 
"Más felállásban játszottunk most, mint szoktunk, mert nagyon fontos mérkőzések várnak ránk a következő napokban a bajnokságban. A mérkőzésen követtünk el hibákat, védekezésben és támadásban is, amiket az ellenfél kihasznált.  Így nem tudtuk azt a játékot hozni, amit vasárnap. De előre nézünk és azt a formát szeretnénk folytatni, amit Kaposváron, már megmutattunk" – összegzett a Szeged vezetőedzője.
 
III. Kerületi TVE – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2:1
MOL Magyar Kupa 7. forduló, Budapest
gólszerzők: Kokenszky (21’), Remili (52’), illetve Gajdos (27’).  vezette: Szőts Gergely, 1000 néző
Kezdőcsapatok: III. ker. TVE : Steer (K), – Szalai, Erdei, Németh, Bori, Opavszky, Kokenszky, Tamási, Daróczi, Remeli, Rabatin. vezetőedző: Kemenes Szabolcs
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács J. (K), Kárász, Moga, Deák, Pejovic, Oláh, Grumic, Gajdos, Gréczi, Rózsahegyi, Takács T. vezetőedző: Dr. Dobos Barna
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC