nb1.hu

Mosonmagyaróvár: szívügye a klub, szakmai vezetőként tér vissza

Hivatalos bejelentés.

Az NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvár együttese, hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy visaztér a klub kötelékébe Király József.
 
 
ÍME, A MOSONMAGARÓVÁR BEJELENTÉSE:
 
 
“Király József visszatér a Credobus Mosonmagyaróvár csapatához!
 
Az elmúlt időszakban két alkalommal is munkába állt klubunknál: irányítási alatt az NB III Nyugati csoportjának 2. helyét szereztük meg, amivel kiharcoltuk az NB II-es tagságot, majd a második vonalban a 9. helyen végzett. Második alkalommal a COVID által félbeszakított szezonban irányította csapatunkat, akkor a 8. helyen végeztünk.
 
Ezúttal nem vezetőedzőként, hanem szakmai vezetőként tér vissza Mosonmagyaróvárra.
 
"Rendkívül jól esett Elnök Úr megkeresése. Mosonmagyaróváriként szívügyemnek érzem a klub sorsát, ezért nem sokat gondolkodtam válaszomon. Számomra ez egy új szerepkör, amely nagy kihívás és óriási lehetőség is egyaránt, úgy érzem, meg tudok felelni az elvárásoknak. Feladataim közé tartozik az NB II-es, valamint Megye I-es csapataink szakmai felügyelete, emellett a játékoskeret kialakításában és a vezetőedző kiválasztásában is szerepet vállalok, nem utolsó sorban pedig szeretnék fiatal, tehetséges játékosokat beintegrálni az utánpótlás futballból a felnőtt labdarúgás világába. Azonban jelenleg legfőbb célunk, hogy a következő szezonban is NB II-ben szereplő csapata legyen Mosonmagyaróvárnak, és ezért minden tőlem telhetőt meg fogok tenni!” nyilatkozta mondta Király József”.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC