nb1.hu

Mosonmagyaróvár: távozik a vezetőedző

Indokolták a döntést a klubnál.

 
Az NB II-ben szereplő Credobus Mosonmagyaróvár együttese, hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy távozik Varga László vezetőedző.
 
ÍME, A MOSONMAGYARÓVÁR BEJELENTÉSE:
 
“Távozik Varga László a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzői pozíciójáról.
2018. nyarán került Mosonmagyaróvárra a fiatal szakember, ahol először az utánpótlás nevelésben kezdett el tevékenykedni, majd első csapatunk szakmai stábjának tagja lett. Vezetőedzői pozícióba 2019. októberében került, amely a COVID-19 járvány miatt egy végig nem játszott bajnoki idény lett. Vezetőedzőként első teljes szezonjában az NB III. Nyugati Csoportjának második helyére repítette a csapatot, majd a következő idényt 100 pontot gyűjtve, 32 győzelem, 4 döntetlen és csupán 2 vereséggel bajnoki címet szerzett, ezzel kiharcolta a feljutást a második vonalba.
 
Az NB II.-ben 8 fordulót követően 1 győzelemmel, 2 döntetlennel valamint 5 vereséggel a tabella 19. helyét foglaljuk el. A vezetőség éppen ezért úgy döntött, hogy a klubnak új impulzusokra van szüksége, emiatt változtat a vezetőedzői poszton.
Köszönjük Varga Lászlónak az MTE 1904 családért, a Credobus Mosonmagyaróvárért tett erőfeszítéseit, személyében egy céltudatos, precíz, jó ember ismerhettünk meg. További sok sikert kívánunk neki további pályafutásához!”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC