MTK: az új játékos reagált a nem túl kedves jelzőre - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

MTK: az új játékos reagált a nem túl kedves jelzőre

NB2.hu - 2022. November 16. Wednesday 17:28
Azt sem zárja ki, hogy a kék-fehér csapatban fejezi be a karrierjét.
Kép forrása: mtkbudapest.hu
Október végén jelentette be az MTK Kocsis Gergő érkezését. A 28 éves futballista a kék-fehér csapatban eddig négy bajnokin jutott szóhoz. Érdekesség, hogy Kocsis fiatalon már játszott a fővárosi gárdában:
 
"Fiatalon már eltöltöttem itt pár évet, örültem, hogy újra itt lehetek. Szerencsére a csapat hamar befogadott. 12 évesen kerültem fel Tatabányáról, akkor nagyon erős csapatunk volt, sorra nyertük a bajnokságokat" - elevenítette fel az emlékeit.
 
Kocsis az utóbbi években több csapatban is megfordult, többek között a DVTK-ban, a Mezőkövesdben, a ZTE-ben és a DAC-ban is játszott, ezért pedig sokan a nem túl kedves vándormadár jelzőt aggatták rá. Erről is elmondta a véleményét:
 
"Az eddigi karrieremet nézve ezt mondhatjuk rám, ám sose írtam alá hosszabb távra szóló szerződést. Szerettem a külföldi kihívásokat, de közel a 29-hez már meg kellene állapodnom, ezt látom én is. Minden adott itt, hogy innen vonuljak vissza vagy legalább hosszabb időt eltöltsek. A külföldi évek alatt sokat komolyodtam és fejlődtem. Remélem, hogy tudok majd segíteni a fiataloknak" - mutatott rá a több poszton is bevethető labdarúgó.
 
A teljes beszélgetés itt látható:

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!