nb1.hu

MTK-DVTK: garantált a parádés hangulat a vendégszektorban

A diósgyőri szurkolókon semmi sem fog múlni.

Az NB II 27. fordulójában szuperrangadót rendeznek, hiszen a második helyen álló MTK a Diósgyőrt fogadja. A DVTK drukkerei a klub tájékoztatása szerint az összes jegyet megvették a meccsre. Íme a közlemény:
 
"A Diósgyőr szurkolói számára fenntartott mind a 604 belépőjegy elfogyott az MTK – DVTK rangadóra, a hazai klub arról tájékoztatta a DVTK vezetését, hogy biztonságtechnikai okok miatt több helyet már nem tudnak biztosítani. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül ne induljanak útnak!
 
A rangadóra három ingyenes szurkolói busz indul, amelyek teljes költségét a DVTK állja. A buszokat és az utazást a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és az Ultras Diósgyőr szervezi. Részletek az Ultras Diósgyőr facebook oldalán.
 
Alig több, mint 24 óra alatt elfogyott a Diósgyőr szurkolói számára fenntartott mind az 504 belépőjegy az MTK – DVTK rangadóra, ezért a DVTK vezetése arra kérte a hazai klubot, hogy ha van rá lehetőségük, akkor szabadítsanak fel további helyeket a vendégszektorban. Az MTK úgy döntött, hogy az eredetieken felül 100 belépőjegyet még elérhetővé tesz, e fölött azonban már biztonságtechnikai okok miatt nem tudnak több helyet biztosítani. Köszönjük az MTK nagyvonalú és sportszerű hozzáállását! Mostanra mind a 604 belépőjegy elfogyott. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak! "
 
A DVTK hétfőn a Gyirmótot fogadja, míg az MTK a Kozármislenyt látja vendégül vasárnap. Az MTK-DVTK meccset március 13-án rendezik meg. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC