MTK-DVTK: garantált a parádés hangulat a vendégszektorban - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

MTK-DVTK: garantált a parádés hangulat a vendégszektorban

NB2.hu - 2023. March 03. Friday 18:51
A diósgyőri szurkolókon semmi sem fog múlni.
Kép forrása: DVTK/Facebook
Az NB II 27. fordulójában szuperrangadót rendeznek, hiszen a második helyen álló MTK a Diósgyőrt fogadja. A DVTK drukkerei a klub tájékoztatása szerint az összes jegyet megvették a meccsre. Íme a közlemény:
 
"A Diósgyőr szurkolói számára fenntartott mind a 604 belépőjegy elfogyott az MTK - DVTK rangadóra, a hazai klub arról tájékoztatta a DVTK vezetését, hogy biztonságtechnikai okok miatt több helyet már nem tudnak biztosítani. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül ne induljanak útnak!
 
A rangadóra három ingyenes szurkolói busz indul, amelyek teljes költségét a DVTK állja. A buszokat és az utazást a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és az Ultras Diósgyőr szervezi. Részletek az Ultras Diósgyőr facebook oldalán.
 
Alig több, mint 24 óra alatt elfogyott a Diósgyőr szurkolói számára fenntartott mind az 504 belépőjegy az MTK - DVTK rangadóra, ezért a DVTK vezetése arra kérte a hazai klubot, hogy ha van rá lehetőségük, akkor szabadítsanak fel további helyeket a vendégszektorban. Az MTK úgy döntött, hogy az eredetieken felül 100 belépőjegyet még elérhetővé tesz, e fölött azonban már biztonságtechnikai okok miatt nem tudnak több helyet biztosítani. Köszönjük az MTK nagyvonalú és sportszerű hozzáállását! Mostanra mind a 604 belépőjegy elfogyott. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak! "
 
A DVTK hétfőn a Gyirmótot fogadja, míg az MTK a Kozármislenyt látja vendégül vasárnap. Az MTK-DVTK meccset március 13-án rendezik meg. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!