MTK: legyőzte az agyvelőgyulladást a fiatal játékos - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

MTK: legyőzte az agyvelőgyulladást a fiatal játékos

Juhász Gergely - 2020. February 29. Saturday 11:57
Már újra edzésbe is állt.
Kép forrása: MTK
Az MTK bejelentését változtatás nélkül tesszük közzé:
 
,,Bogyó visszatért! Ősszel az egész MTK-családot megrázta a hír, hogy Bogyónál agyvelőgyulladást diagnosztizáltak és kórházban kezelik. Hála az orvosok áldozatos munkájának és Boti akaraterejének, felépült betegségéből, sőt, januárban már ismét edzésbe állhatott. Bogyó számára az első tavaszi meccs 67. percében jött el a nagy pillanat, amikor csereként ismét pályára lépett az 1-0-ra megnyert debreceni összecsapáson."
 

Bogyó visszatért! Ősszel az egész MTK-családot megrázta a hír, hogy Bogyónál agyvelőgyulladást diagnosztizáltak és kórházban kezelik. Hála az orvosok áldozatos munkájának és Boti akaraterejének, felépült betegségéből, sőt, januárban már ismét edzésbe állhatott. Bogyó számára az első tavaszi meccs 67. percében jött el a nagy pillanat, amikor csereként ismét pályára lépett az 1-0-ra megnyert debreceni összecsapáson. #bogyo #herczegbotond

272 Likes, 0 Comments - MTK Budapest (@mtklabdarugas) on Instagram: "Bogyó visszatért! Ősszel az egész MTK-családot megrázta a hír, hogy Bogyónál agyvelőgyulladást..."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!