nb1.hu

MTK: ódákat zengett a klubról az új igazolás

Régóta figyelték a játékost a fővárosiak.

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy az MTK megszerezte Deák Istvánt, az új igazolásnak élvonalbeli tapasztalata van, Deák eddig 20 NB I-es meccsen lépett pályára. 
 
A 28 éves belső védővel a kék-fehérek hivatalos weboldala készített egy interjút. A beszélgetés során kiderült, hogy Deák neve korábban is felmerült már a fővárosi klubnál, de most végre egymás tenyerébe csaptak a felek. A futballista szerint egy óriási klubba igazolt.
 

Megvan az MTK első igazolása

20-szor játszott az NB I-ben.

 

"Már korábban is felmerült, hogy esetleg az MTK-hoz szerződhetek, most viszont valóban a klubhoz tudtam igazolni, így nagyon örülök a megállapodásnak. Követtem az elmúlt időszakban is a magyar bajnokságot, előttem is ismert, hogyan alakult a csapat sorsa az élvonalban, de számomra az MTK ezzel együtt is egy óriási klub, komoly történelemmel" – fogalmazott Deák, aki a másodosztályt egy nehéz bajnokságnak tartja. Úgy véli, csak azok a csapatok lehetnek sikeresek, akik stabil teljesítményt tudnak nyújtani. 
 
Deák egyébként abban bízik, hogy az MTK visszajut az NB I-be, és a kék-fehér alakulat tagjaként tudja növelni élvonalbeli fellépéseinek a számát.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC