nb1.hu

MTK: több poszton bevethető játékos érkezett – reakció

A 2016-os Eb előtt bekerült a magyar válogatott bő keretébe.

Az MTK komoly gödörbe került az utóbbi hetekben az NB II-ben. Az ötödik helyen álló gárda hat forduló óta nyeretlen a bajnokságban. A kék-fehérek csütörtökön Kocsis Gergő személyében több poszton is bevethető játékossal erősítettek. 
 
Íme az MTK közleménye Kocsis érkezéséről:
 
"Az MTK Budapest szerződtette a 28 éves Kocsis Gergőt, aki védőként és védekező középpályásként is bevethető.
 
A 188 cm magas, többszörös utánpótlás válogatott labdarúgó szabadon igazolható játékosként érkezik – első körben nyárig írt alá -, legutóbb az élvonalbeli Mezőkövesd együttesét erősítette.
 
Kocsis Gergő ezzel visszatér az MTK-hoz, hiszen 15 éves koráig több szezont eltöltött a klubunk utánpótlásában. Ezt követően Németországba, a VfB Stuttgarthoz, majd az Augsburghoz szerződött. 2014-ben tért haza a Videotonhoz, majd a Puskás Akadémia együttesénél folytatta pályafutását. Teljesítményének köszönhetően Bernd Storck meghívta a magyar válogatott Európa-bajnokságra készülő bő keretébe, végül az utolsó keretszűkítésnél maradt le a franciaországi kontinenstornáról.  
 
Ezt követően szerződtette őt a felvidéki DAC, de a játékos Csehországban és Lengyelországban is légióskodott, míg idehaza a DVTK-t és a ZTE-t is erősítette.
 
– Kocsis hazai és nemzetközi élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik. Több poszton bevethető, nagy munkabírású játékos, akinek az adottságai segíthetnek abban, hogy a  védekezésünk stabilabbá váljon, amelynek köszönhetően a csapat szereplése minél előbb visszatérhet a helyes vágányra – mondta a szerződés aláírását követően Dr. Selei András klubigazgató."
 
Kocsis a HLSZ adatbankja szerint eddig 75 NB I-es találkozón jutott szóhoz. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC