nb1.hu

MTK: újabb játékosok sorsáról döntöttek

Hivatalos bejelentés.

Az MTK-nak nem sikerült elkerülnie a kiesést, a kék-fehér együttes az NB II-ben szerepel a következő idényben. A csapatnál komoly változások történtek az utóbbi időben, több rutinos játékos is búcsút intett a csapatnak. Ezúttal Kovács Máté, illetve Varasdi Dániel kapta meg az első profi szerződését. Emellett Palincsár Martin és Szerencsi Miklós kontraktusát is meghosszabbították az elöljárók. Íme az MTK közleménye:
 

"Az MTK Budapest hagyományainak megfelelően nagy hangsúlyt fektet a tehetségek nevelésére, illetve megtartására. Ennek tudatában örömmel jelentjük be, hogy négy fiatal labdarúgónk is új szerződést kapott, így az elkövetkezendő években is kék-fehérben fognak szerepelni.
 
U19-es csapatunk két játékosa, Kovács Máté, illetve Varasdi Dániel első profi szerződését kötötte meg, mindketten 2022. június 30-ig írtak alá.
 
Mellettük két idősebb futballistánk, a 2018/19-es idényben egyaránt Monoron szereplő Palincsár Martin és Szerencsi Miklós is hosszabb távra kötelezte el magát, új szerződésük szintén 2022. június 30-ig köti őket az MTK-hoz."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC