nb1.hu

MTK-Vasas: Schindler kíváncsisága – REAKCIÓ

Két részre bontotta a meccset.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, az MTK pénteken 4-2-re verte edzőmeccsen a Vasast.

A lefújás után angyalföldi részről Schindler Szabolcs vezetőedző, valamint Vernes Richárd, az utolsó gól szerzője értékelt.

 

Schindler Szabolcs: "Ketté bontanám a mérkőzést. Az első félidőben játszottunk egy jó meccset, az ellenfélnél és nálunk is az egészséges és hadra fogható játékosok léptek pályára, nagyrészt elégedett voltam a látottakkal. A második félidőt tetszmeccsként fogtuk föl, hiszen szerettem volna megnézni az összes fiatal labdarúgót, ennek megfelelően mindenki szerepet kapott. Láttuk, hogy miben vagyunk jók, milyen területeken követtünk el hibákat. Itt elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy a második részben túlnyomórészt fiatalokból álló csapat mire képes egy NBI-es gárda ellen."

 

Vernes Richárd: "Az első félidőben egy ki-ki meccset tudtunk játszani az NBI-ben is jó képességű MTK-val. A gólt sajnos megint egy rögzített szituációból kaptuk, egész szezonben ez gyötör minket, ezen kell javítanunk. A második játékrészben egy vitatható gól után hamar vezetést szerzett a hazai csapat, az előnyüket pedig tovább tudták növelni annak ellenére, hogy nekünk is adottak voltak a helyzeteink. A találkozó elérte a célját, hasznos tapasztalatokat szereztünk, az eredmény ellenére jó mérkőzést játszottunk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC