"Műhelytitkokat" árult el a parádézó Szeged edzője - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

"Műhelytitkokat" árult el a parádézó Szeged edzője

Bíró Ádám - 2021. December 04. Saturday 15:19
Nehéz meccsekkel zárják az évet.
Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu
A Szeged az előző hetekben elkapta a fonalat az NB II-ben, ezt támasztja alá, hogy 6 forduló óta veretlen. A jó szériának köszönhetően Dragan Vukmir csapata már a negyedik helyen áll a tabellán.
 
A vezetőedző a Tisza-parti klub honlapjának adott egy interjút, amiben "műhelytitkokat" is elárult. Vukmir többek között elmondta, hogy mi lehet a magyarázat a remek eredményekre. Emellett azt is elárulta, hogy mennyire foglalkoztatja őket a jelenlegi állás.
 
Íme a teljes interjú:
 
"Kemény három meccs után van a csapat, de a sikerek sem maradtak el. Elégedett vagy a három meccsen megszerzett hét ponttal?
 
- Nem érdemtelenül szereztünk hét pontot. Az egész csapat küzdött minden mérkőzésen, remekül dolgoztak az edzéseken. A kemény munkának meg is lett az eredménye. Nem néz ki rosszul ez a megszerzett hét pont.
 
- Hajtós volt mindhárom meccs, amit erővel is kellett bírni. Úgy tűnt ebben sem volt hiba.
 
- Jó állapotban van a csapat, talán csak a Pécs ellen éreztem, hogy nem vagyunk annyira frissek, mint kellett volna, de Szolnokon és Győrben rendben voltunk. Volt mindig friss emberünk, akit be tudtunk vetni és így minden rendben volt.
 
- Kapargatjátok a dobogót és a tabellát nézve inkább előre, mintsem hátra fele kell figyelni. Figyelitek a helyezéseteket?
 
- Rövidesen vége a szezon első felének. Megérdemelten állunk ilyen jó helyen, sokat tett érte a csapat. Persze lehet, hogy egy-egy mérkőzésen jobb eredményt is elérhettünk volna, de egy nagyon kemény bajnokságban lépünk pályára hétről-hétre. Természetesen látjuk, hol állunk a tabellán, de én mindig azt mondtam és most is ez a legfontosabb: a következő feladatra koncentráljunk.
 
- Most éppen két nagyon komoly rangadó következik: a Nyíregyháza, majd a Békéscsaba jön Szegedre. Bár hátrébb vannak a táblázaton, de nagyon veszélyes ellenfelek.
 
- Itt az NB II-ben minden ellenfél veszélyes, álljon bárhol a táblázaton. A Nyíregyháza nagyon stabil csapat, egyáltalán nem könnyű ellenfél. A Békéscsabával pedig rangadót játszunk mindig, a táblázattól függetlenül. Nagyon nehéz két meccs vár ránk, de szeretnénk szépen befejezni az idei évet."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!