Műteni kell az MTK támadóját, két távozó a pécsieknél - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Műteni kell az MTK támadóját, két távozó a pécsieknél

Beringer Roland Zoltán - 2023. January 09. Monday 21:06
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: mtkbudapest.hu
Az NB II harmadik helyén tanyázó MTK, pár hétre biztosan elvesztette egyik legjobb támadóját. Hiába utazott el felépülése után Futács Márkó a kék-fehérekkel a törökországi edzőtáborba, újra problémák adódtak a támadó térdével. A klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy a játékost újra műteni kell.
 
 
ÍME, AZ MTK HÍRE:
 
A játékos az orvosi stábbal egyeztetve végül a műtét mellett döntött.
 
Futács Márkó az őszi idény második felében sérülés miatt nem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére. 
 
- Márkó térdében egy ideje meniszkusz ciszta található. A játékos az elmúlt időszakban a konzervatív kezelést preferálta, és úgy tűnt, a tömlő rendszeres leszívása megoldhatja a problémákat. Fájdalmak nélkül kezdhette meg a felkészülést, és utazott el az edzőtáborba, azonban a teljes terhelés mellett ismét jelentkeztek a panaszai. Tekintettel arra, hogy ezek nem szűntek meg, az orvosi stábbal egyeztetve úgy döntött, hogy aláveti magát a műtétnek. Márkó ennek érdekében hétfőn el is hagyta az edzőtábort, így már a héten sor kerül a beavatkozásra. Felépülése 4-6 hetet vehet igénybe - mondta el Futács állapotáról Dr. Dreissiger Imre csapatorvos, aki hozzátette, jó hír, hogy nincs más sérült a keretben, a vasárnapi edzőmeccsen kisebb betegség miatt hiányzó Bognár István is visszatérhet a napi munkába."
 
Az MTK csapata a tavaszi rajton a Szentlőrinc együttesét fogadja.
 
 
PÉCS
 
Az NB II második helyén álló PMFC együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést bontott két játékosával.
 
ÍME, A PÉCSIEK BEJELENTÉSE:
 
Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Futó Zsomborral és Kovács Péterrel.
 
Futó Zsombor 2019 és 2023 között összesen huszonhét NB III-as, és ötvenkilenc NB II-es mérkőzésen szerepelt a PMFC színeiben, ezek során a középpályás öt gólt szerzett. A 30 esztendős korábbi csapatkapitány az elmúlt fél évben sérüléséig mindössze öt alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen együttesünkben.
 
Közös megegyezéssel szintén távozik Kovács Péter, aki tavaly nyáron a harmadosztályú Szolnokról érkezve csatlakozott NB II-es labdarúgócsapatunk keretéhez. A 23 esztendős hálóőr a bajnokság őszi szezonja során hét alkalommal kapott helyet a kispadon, míg a kupában egy meccsen védte a PMFC kapuját."
 
A pécsiek hazai pályán a Budafok ellen kezdik a tavaszi szezont.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!