Műtét: megvan, mikor térhet vissza a DVTK legjobbja - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Műtét: megvan, mikor térhet vissza a DVTK legjobbja

Simon Zoltán - 2022. April 11. Monday 16:07
A játékos és az orvos is megszólalt.
Kép forrása: DVTK
Nem sikerült fényesen a Szegedről érkezett Dragan Vukmir bemutatkozása a DVTK kispadján, mert a diósgyőriek csak 0-0-t játszottak hazai pályán a Tiszakécske ellen. A DVTK második a tabellán, de ha ma a Szeged megverné az éllovas Vasast (ami hatalmas meglepetés lenne), akkor a volt csapata megelőzné az új csapatát a tabellán a jobb gólkülönbsége miatt...
 
Vukmir dolgát nehezítette, hogy nem számíthatott a leggólerősebb játékosra, Könyves Norbertre, akin vakbélműtétet kellett végrehajtani, ahogyan azt tegnap már jeleztük.
 
A DVTK sajtóosztálya ma megszólaltatta a játékost és a csapat orvosát is, íme:
 
- Már pénteken és szombaton is fájt egy kicsit a hasam, de akkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, vasárnap délelőttönként templomba szoktam menni, de addigra olyan erős lett a fájdalom, hogy a szentmise helyett bejöttem a kórházba – mondta Könyves Norbert. - Miután bejöttem egyből megvizsgáltak, majd átestem a laparoszkópos műtéten. Ha minden jól alakul, akkor a napokban haza is engednek. Egyelőre még nem tudom, mikor kezdhetem el az edzéseket, bízom benne, hogy mielőbb újra a pályán lehetek.
 
- A műtét jól sikerült, a tervek szerint kedden vagy szerdán már haza is engedik Norbit - tette hozzá dr. Szabó Zsolt, a DVTK orvosigazgatója. - A következő két fordulóban biztosan nem léphet pályára, az első edzéseket két hét múlva kezdheti el, de három hét múlva - ha nem is 90 percen keresztül, de - már pályán lehet.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!