nb1.hu

Műtét után: visszatérhet a Hali támadója, akitől a gólokat várták

Nem volt szerencsés az ősze.

ÍME, A HALADÁS BEJELENTÉSE:
 
"A rutinos támadó, Délczeg Gergely nyáron Dorogról igazolt a Szombathelyi Haladáshoz. A szurkolók úgy gondolták, a zöld-fehérek megtalálták a Gyirmótra szerződött házi gólkirály, Medgyes Zoltán utódját. Délczeg ugyanis korábban az NB I.-ben 103 mérkőzésen 21 gólt szerzett, míg az NB II.-ben 93 meccsen 29 gólt vágott. A jó felépítésű, 34 éves csatár jól kezdte a szezont, a Pécsett 1-0-ra megnyert bajnokin gólpasszt adott Tóth Milánnak. Ám megsérült, le kellett cserélni, majd a folytatásban egymás érték a sérülések, így összesen csak kétszer volt kezdő, öt alkalommal csere, gólt nem szerzett. A közelmúltban porcműtéten esett át, tervei szerint január közepén csatlakozhat társaihoz.
 
– Pécsett részleges combhajlítóizom-szakadást szenvedtem, majd a kilencedik fordulóban, Budafokon a vállamra estem, meghúzódtak a szalagok – mondta Délczeg. – Aztán később a Gyirmót elleni kupameccsen a bal térdemben porcsérülést szenvedtem. Próbáltam elkerülni a műtétet, alternatív gyógymódokkal prórbálkoztam, de mivel ezek nem használtak, így néhány hete kés alá feküdtem. Helyi, gerincbe kapott érzéstelenítéssel atroszkópiás műtétet hajtottak végre rajtam, közel egy órán keresztül tartott a beavatkozás. Az elszakadt porcot leoperálták és kitisztították a térdemet is. Jelenleg az Illés Akadémián dolgozó Kaposi Bettinától kapott program alapján a rehabilitációt csinálom, eddig gyógytorna, erősítés szerepelt az anyagban, elvileg a héten elkezdhetek kocogni is. Ha minden jól megy, január közepére már a többiekkel együtt edzhetek.
 
– Nagyon sajnálom, hogy így alakult az őszöm, szerettem volna gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot – tavasszal ennél csak jobb jöhet. Ami a Hali szereplését illeti, szerintem maximálisan elégedettek lehetünk, erőn felül teljesített a gárda. Noha voltak rosszabb és jobb meccseink, valamennyi találkozón nyerni akartunk, mindig ez volt a célunk. Szeretnénk feljutni, ha ugyanilyen alázattal játszunk és Fortuna is mellénk áll, akkor sikerülhet. Riválisank tavasszal hozzánk jönnek, de nem csak rájuk, hanem valamennyi ellenfelünkre figyelnünk kell – ebben az osztályban egyetlen meccset sem szabad félvállról venni – vélekedett a csatár."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC