nb1.hu

Nagy bejelentést tett a Szpari edzője a súlyos zakó után

A nyíregyháziak súlyos vereségbe futottak bele.

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Nyíregyházát kitömte a Siófok, a Balaton-parti együttes 6-1-es győzelmet aratott. A komoly fiaskó után Zoran Spisljak távozik a Szparitól. Íme a nyíregyháziak bejelentése:
 
"A Siófokon elszenvedett 6-1-es verség után Zoran Spisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője felajánlotta lemondását, a klub vezetése pedig elfogadta azt. A trénerrel együtt távozik a Szparitól Vukasin Poleksic asszisztensedző is. 
 
– Elértük azt a pontot, amikor úgy érzem azzal segítek a legtöbbet a Szparinak, ha távozok. Nem tudok olyan új impulzust adni a játékosoknak, olyan megoldásokat találni, mely előre visz. Sajnálom, mert megkaptam a lehetőséget, a bizalmat a klubtól, de nem úgy alakultak az eredmények ahogy szerettük volna. A bajnokság elején úgy tűnt, a keret alkalmas arra, hogy elérje a kitűzött célt, télen 1-2 erősítést terveztünk még. Sajnos nem minden játékos váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de továbbra is tartom, hogy ez a csapat ott lehet az első hatban. Voltak mérkőzések melyekben ott maradtak pontok, ilyen volt a Tiszakécske, a Dorog és a Győr elleni találkozó is, sajnos nem sikerült ezeken nyernünk – mondta Zoran Spisljak. 
 
A vezetőedző a téli szünetben érkezett Nyíregyházára, de a tavaszi jó eredményeket nem sikerült ősszel megismételni. 
 
– Köszönöm Révész Bálint tulajdonosnak és Kozák Attila ügyvezetőnek is azt a támogatást melyet adtak. A játékosok a pénzüket pontosan megkapták, minden feltétel biztosítva volt, amit kértem teljesítették, nagyon sajnálom, hogy ezt nem sikerült eredményekkel meghálálnom, bíztak bennem. Köszönöm a stábomnak is a munkát, magas szinten dolgoztak, mindent megtettek a siker érdekében. Én mindig csak magamban keresem a kudarc okait, nem tudtam megteremteni azt az egyensúlyt a csapatnál amire szükség lett volna – tette hozzá a távozó vezetőedző.  
 
A klub vezetése a napokban dönt arról, ki irányítja az együttest a következő bajnokin."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC