nb1.hu

„Nagy élmény volt ilyen fantasztikus stadionban játszani”

Szeged – Az újoncot ultrái is elkísérték a csapatot, és végigszurkolták a meccset.

Hét mérkőzésen van túl az NB II-ben a SZEOL SC: a kék-feketék kilenc ponttal zárták a bajnokság első etapját, amelynek végén az együttes játékosával, Forró Attilával összegezte az eddig lejátszott mérkőzéseket a szegedma.hu.

 

A Puskás Akadémia vendégeként a vasárnapi mérkőzésen ugyan kétgólos előnyre tett szert a több válogatott labdarúgóval felálló felcsúti együttes, azonban Buzási Péter fejesgólja után az ikszre is megvolt az esélye a szegedieknek, ám végül 3-1-s vereséggel térhettek haza a tavasszal még az NB I-ben szereplő gárda otthonából.

 

 

 „Nagyon-nagy élmény volt egy ilyen fantasztikus stadionban játszani, több is lehetett volna a meccsben számunkra, hiszen 2-1-nél megvolt a ziccerünk, de nem volt szerencsénk. Ilyen a foci, a szerencse forgandó. Nem vagyok elkeseredve, az összkép azt mutatja, hogy megint sikerült előrelépnünk. Folyamatosan fejlődünk, egyre jobban kezdünk összeállni és jobb a játékunk” – összegezte a vasárnapi mérkőzést Forró Attila, a SZEOL SC játékosa.

 

 

A közeg mellett egy másik tényező is feldobhatta a SZEOL játékosait, hiszen a szegedi ultrák elutaztak Felcsútra is, ahol az eredmény alakulásától függetlenül végig bíztatták a csapatot, a meccs végén pedig kölcsönösen megtapsolta egymást játékos és szurkoló.

 

„Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy ott voltak és buzdítottak bennünket végig. Ők is pluszt adnak, úgy tartja a mondás, a szurkoló lehet a tizenkettedik játékos a pályán. Inspiráló érzés volt, hogy elkísértek minket idegenbe, és az elejétől a végigszurkolták.  Láttuk rajtuk, hogy ők is akarják a sikert, így mi is jobban akartunk, nagy lendületet ad ez nekünk, főleg hazai pályán, ahol 1200 néző minden mozdulatunkat megtapsolja, nagyon jól is esik ez a csapatnak” – tért ki a szegedi szurkolók szerepére Forró Attila.

 

 

Hét fordulót követően most kéthetes szünet következik a másodosztályban: a bajnokság elsős szakaszában szinte egymást érték a meccsek, hiszen 28 nap alatt hét mérkőzést játszottak le a csapatok, azonban most egy szusszanásnyi időre szünetel a bajnokság.

 

 „Nekem nagyon jól esik a pihenő, de szerintem a csapat többi tagjának is jól jön. Mentálisan és fizikailag is kicsit lemerültünk. Az előző bajnoksághoz képest nem játszunk sokkal több meccset, még ha sok is ez a 38 meccs, de itt a hétközi fordulók nehezítik meg, oda kell figyelnünk, hogy hogy tudunk felpörögni a két meccs között. Jól esik a pihenő, de hétvégén már hiányozni fog, hogy nincs meccs” – mondta el a pauzára kitérve Forró Attila.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC