nb1.hu

Nagy gondok a Lokinál és a Békéscsabánál, Várhidit meglepte a Vasas – PROGRAM

Idegenben folytathatja a menetelését a meglepetéscsapat.

Az NB II-ben a 14. fordulót rendezik meg vasárnap. A listavezető Loki a Győrt látja vendégül a Nagyerdei Stadionban. A cívisvárosiaknál több hiányzó lesz, például Kondás Elemért Igor Bogdanovics fogja pótolni. A Rába-partiak mestere úgy véli, a DVSC NB I-es kerettel rendelkezik.
 

DVSC: az egykori közönségkedvenc pótolja Kondást

 

"Sok időnk nem volt, ettől függetlenül mindent megteszünk egy olyan csapat ellen, amely bőven NB I-es kerettel rendelkezik, és magasan az osztály legnagyobb esélyese a bajnoki címre. Nem feltartott kezekkel lépünk pályára, az lesz a kulcs, hogy a sok jó képességű játékos között mennyire merjük játszani a mi játékunkat, vagyis, amit a második félidőben csináltunk Soroksáron, a labdatartásra és labdajáratásra alapuló futballt" – nyilatkozta Csató
 
A legutóbbi három meccsét megnyerő Vasas a Kaposvár ellen folytathatja a menetelését. Várhidi Pétert meglepte, hogy az angyalföldi klub válogatott játékosokat tudott leigazolni.
 
"Sok jó játékost vásároltak az átigazolási időszakban, akik talán még soha nem játszottak a másodosztályban, s inkább az NB I.-ben lenne a helyük. Nyilván oda igyekeznek, de azzal, hogy a Vasashoz igazoltak legalább egy évet kihagynak. A Vasasnak olyan költségvetése van, mint az NB I.-es élcsapatoknak, de engem akkor is meglepett, hogy válogatott játékosokat igazoltak. Ettől azonban még nem lesz jó egy csapat. Remélem, hogy azok a hibák, amiket eddig elkövettek még nem tűntek el nyomtalanul, s ki tudjuk használni ezeket" – mondta a Rákóczi hivatalos weboldalának Várhidi.
 
A szezon eddigi meglepetéscsapatának számító Budaörs a Kazincbarcika otthonában zsinórban ötödik diadalát könyvelheti el. Az ezer sebből vérző Békéscsaba a Haladás stadionjában vizitál. 
 
"A legnagyobb kérdés az, hogy van-e elég, érvényes negatív teszttel rendelkező, egészséges játékosunk? Hát, akárhogy számoljuk, éppen-éppen… pedig Preisinger Sándor vezetőedzőnk, több U19-es játékosunkat is meghívta a szombathelyi túrára. Bonyolítja a helyzetet, hogy második csapatunknak szombaton fordulója van, tehát ők már nem utaztathatók. A szabály úgy szól, hogy hét játékosnál kevesebb egyik csapatban sem lehet a játéktéren. Tehát, ha sérülések, vagy kiállítások miatt az egyik csapatból öt játékos hiányzik, a találkozót le kell fújni. Ez lesz? Nem szeretnénk az ördögöt a falra festeni, de akár még ez is elképzelhető… hiszen a pénteki teszt eredményeképpen, szombaton reggelre további pozitív eredmények születtek. Minden esetre vasárnap reggel elutazunk (elég lesz egy kisbusz) – hiszen ha valahol éjszakázunk, akkor a kockázat tovább nőhet -, lesz, ami lesz" – írják a békéscsabaiak az előzetesben
 
A 14. forduló programja: 
 
13.30: Gyirmót FC Győr–Soroksár SC 
13.30: BFC Siófok–Nyíregyháza Spartacus FC 
13.30: Szentlőrinc–Aqvital FC Csákvár, Kozármisleny 
17.00: FC Ajka–Debreceni EAC
17.00: Vasas FC–Kaposvári Rákóczi FC 
17.00: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Pécsi MFC 
17.00: Szolnoki MÁV FC–Dorogi FC 
17.00: Kolorcity Kazincbarcika SC–Budaörs 
17.00: Szombathelyi Haladás–Békéscsaba 1912 Előre 
19.00: Debreceni VSC–WKW ETO FC Győr
 
A tabella a linkre kattintva érhető el

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC