nb1.hu

Nagy Tibor szerint az emberi kvalitás diadala volt a Szeged elleni siker

Dunaújváros – Klausz László a vereség ellenére elégedett a csapatával.

Mint arról beszámoltunk, a bajnokságot két győzelemmel kezdő Szeged 2011 Grosics Akadémia a Vác vendégeként, Dunaújvároson 1–0-s vereséget szenvedett az NB II 4. fordulójában. A három pontot érő találat a második félidőben született, ritkán látható gól formájában.

 

 

A győztes gól története a szegedma.hu tudósítása alapján:

 

 55. perc: „Erre nehéz szavakat találni! Hegedűs nagyjából 6-7 méterre az oldalvonaltól, 25-26-ról irgalmatlanul nagy dugót ragasztott a szegedi kapu hosszú ficakjába. A labda éppen csak, hogy befért a kapufa és a keresztléc közé, mértani pontosságú lövés volt.”

 

 

Edzői értékelések:

 

Nagy Tibor (Vác):– Amitől féltem, hogy a szerdai negyven perc emberhátrány szakadó esőben, mély talajú pályán – ez nagyon meglátszott a csapaton az első félidőben. Lassan, inkább úgy mondom, hogy fejben lassan játszottunk. A második félidőben Hegedűs gyönyörű gólja után, lelkileg egy kicsit rendbe raktuk magunkat. Óriási akarattal, amire azt mondom, hogy ez nem is szakma, ez ő nekik az emberi kvalitásuk az, ami ezt a meccset megnyerte – olvasható a tréner szavai a vacfc.com-on.

 

Klausz László (Szeged):– Elégedett vagyok a játékunkkal, annak ellenére is, hogy kikaptunk. Ilyen a futball. Végig mi uraltuk a mérkőzést, helyzeteket is alakítottunk ki a második félidőben. Nagyszerűen játszott a csapat, mindent megtettek ma a srácok.

 

 

 

NB II 4. forduló

 

Vác FC–Szeged 2011 Grosics Akadémia 1–0 (0–0)

G.:Hegedűs (55.)

 

 

Vác FC:Halasi – Hegedűs Cs., Dlusztus, Tóth F., Földi – Tóth Gergely, Sipeki (Nagy R., 91.) – Kákonyi, Rusvay (Rása, 65.), Niedermüller – ifj. Nyilas E. (Majoros, a szünetben). Vezetőedző: Nagy Tibor

Szeged 2011:Szántai – Farkas M., Tóth Gábor, Mészáros M. – Achim, Király P., Coroian (Pászka, 81.), Horváth A., Zabari – Zádori (Andorka, 84.), Germán. Vezetőedző: Klausz László

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC