nb1.hu

Nagyot mentettek Csizmadiáék a szlovén bajnok ellen – reakció

Kellett a havazás is.

A félidőben kétgólos hátrányban volt, ám Pölöskei Péter duplájával a Budafok 2-2-es döntetlent játszott a szlovén élvonalban címvédő, jelenleg a tabella második helyén álló Olimpija Ljubljana ellen. Pölöskei az első gólját büntetőből szerezte – jelentette a klub honlapja.
 
“Elégedett vagyok a csapat teljesítményével” – kezdte értékelését Csizmadia Csaba a szlovén bajnok elleni mérkőzést követően. “Az első félidőben voltak hibáink, kaptunk két szerencsétlen gólt az elején, ám a fordulás után megérdemelten egyenlítettünk. Sőt, 2-2 után két százszázalékos ziccert rontottunk el, úgyhogy az eredmény tulajdonképpen az Olimpija Ljubljana számára hízelgő.”
 
A Budafok az eredeti tervek szerint a szlovén élvonalban sereghajtó Krsko csapatával mérkőztek volna meg szombaton, ám ellenfelünk pályája alkalmatlannak bizonyult a mérkőzés megrendezésére. Hasonlóan járt az Olimpija Ljubljana, amely Horvátországban, az NK Varaždinnal játszott volna, de a varasdiak stadionját belepte a hó. A ljubljanaiak így végül Csizmadia Csaba együtteséhez utaztak Čatež-be.
 
“Örülök, hogy így alakult” – fogalmazott vezetőedzőnk. “Sokkal jobb csapat ellen játszottunk és a srácok tapasztalhatták, hogy bárki ellen fel lehet venni a versenyt. Napi két edzés után futottak ki a pályára, folyamatosan dolgozunk, de most, a bajnoki rajt közeledtével egyre nagyobb meccsterhelést is kapnak a játékosok. Azt gondolom, jól haladunk, próbálunk minden percet kihasználni arra, hogy elvégezzük a feladatokat. Videózunk, visszanézzük az Olimpija elleni mérkőzés felvételét is, elemezzük a hibákat, a pozitív dolgokat és igyekszünk tanulni mindenből, amiből csak lehet.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC