nb1.hu

Négy érkező és négy távozó a DVTK-nál, öten hagyták el az MTK-t

Hivatalos bejelentések.

 

Az NB II-ben listavezető DVTK, valamint a 3. helyezett MTK keretében is több változást jelentettek be szerdán.

 

A diósgyőriek sportszakmai vezetője, dr. Bajúsz Endre így nyilatkozott az átigazolási hírekről:

 

"Közös gondolkodással finomhangolás történt a játékoskereten. Olyan játékosokat kerestünk, akik minőséget képviselnek, azonnal bevethetők, és hosszú távon is erősítést jelentenek. Lőrinczy Attila, Medgyes Sinan, Senkó Zsombor a mi játékosunk, Jeremie Obounet esetében pedig megállapodtunk, már csak a papírmunka maradt hátra. A négy igazolásból egyébként három már nyáron is képbe került. Már nem tervezünk új igazolást, de nem is zárkózunk el tőle, ha bárhol szerződést bont, és szabaddá válik egy számunkra érdekes játékos.

 

A keret létszáma optimális, ezért távozók is lesznek. Szőke Adrián kölcsönbe mehet Topolyára, Kotula Máté visszatér Mezőkövesdre, Póser Dániel pedig szabadon tárgyalhat a DVTK engedélyével. Rajtuk kívül az első csapatban ősszel bemutatkozó korosztályos válogatott Vajda Botond is kölcsönben játszhat tavasszal."

 

A kék-fehérek jelentése:

 

"Az MTK Budapest a téli átigazolási időszakban szerződést bontott Medgyes Sinannal, Nagy Barnabással, valamint Osei Clintonnal.


A 29 éves Medgyes nyáron Bognár György, korábbi szakmai igazgatónk kérésére érkezett hozzánk, ősszel 18 bajnokin lépett pályára, a szerződésbontást klubunk kezdeményezte. 

A 22 éves Nagy ősszel kezdőként nem játszott csapatunkban az NB II-ben, öt alkalommal csereként szerepelt, míg a ghánai támadó már az elmúlt félszezont is kölcsönben töltötte a Kozármislenyben.

 

Eldőlt az is, hogy több játékosunk kölcsönben máshol szerepel majd tavasszal. Lehoczky Rolandot a Mezőkövesd vette kölcsön, a hosszabb sérülés után felépült Várkonyi Bencét az NB II-es Kozármisleny igazolta le, míg Biben Barnabás jövőjéről még folynak az egyeztetések."

 

A DVTK a Soroksár, az MTK a Szentlőrinc ellen folytatja a bajnokságot a hónap végén.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC