nb1.hu

Négy távozó, egy érkező a pénteki mérleg Budaörsön

Budaörs – Bajnokcsapatból mazsolázott belső védőt a klub.

A Budaörs a klub honlapján számolt be legfrissebb, a csapatot érintő átigazolási hírekről, amit változtatás nélkül teszünk közzé:

 

 

Szabó Viktor tavaly nyáron érkezett a Monor együttesétől Budaörse. A tavalyi bajnokságban a házi góllövőlistán 6 góllal a második lett. Viktor az NB II-be feljutó Cegléd csapatához igazolt.

 

 

 

Szentpéteri Viktor 2014 áprilisában külföldről hazaigazolvacsatlakozott az akkor még NB III-as kerethez. Összesen 58 tétmérkőzésen védte a Budaörs kapuját.

 

 

 

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Hegedűs János (Haladás). „Hege” tavaly nyáron érkezett a Haladás együttesétől. Összesen 29 alkalommal lépett pályára az NB II-ben, ezeken a meccseken 2 alkalommal szerzett gólt.

 

 

 

Tóth Patrik (Újpest). Patrik 2016 januárjában az Újpest csapatától érkezett klubunkhoz.Jól kezdődött Budaörsi pályafutása, az első NB II-es bajnoki mérkőzésén, Balmazújvárosban a 4-0-ra megnyert mérkőzésen 2 gólt is szerzett. Utána sajnos a következő nyolc mérkőzésen nem sikerült az ellenfelek kapujába betalálnia. Az utolsó előtti fordulóban a Dunaújváros otthonában volt újra eredményes. „Dudu” így 3 alkalommal volt eredményes Budaörsi pályafutása során.

 

 

 

A távozók mellett, Gyurácz András személyében belső védőt igazolt együttesünk a tavaly NB III nyugati csoport, Ferencváros bajnokcsapatától. András 31 alkalommal kezdőként lépett pályára a Fradi második csapatában. Ezeken a mérkőzéseken 3 alkalommal szerzett gólt.

 

 

 

A klub vezetése még tovább tárgyal, a keret így nem végleges. „

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC