nb1.hu

Nehéz helyzetben a Honvéd ellen helytálló csapat

Fel kell kötniük azt a bizonyos fehérneműt.

A szezon egyik legnehezebb mérkőzésére készül a hét közben még a Honvéd ellen a kupában bizonyító Duna Aszfalt TVSE. A bajnokesélyes Zalaegerszeghez utaznak, ahonnan nagyon fontos lenne elhozniuk a három pontot, hiszen csak hat pontra vannak a kiesőzónától.
 
Persze magabiztosan készülhetnek a mérkőzésre, hiszen egy hete az odavágón is helytálltak az egy osztállyal fentebb játszó Kispest ellen, majd ezen a héten ikszelni tudtak ellenük. Viszont elmúlt három bajnokijukon kénytelenek voltak osztozkodni, és a hiányzók sem könnyítik meg a dolgukat. Ennek ellenére Szabó István vezetőedző bizakodó a meccs előtt.
 
– Csütörtökre pihenőnapot kaptak a játékosaink. Nagyon sok hiányzónk van, sérült és eltiltott labdarúgók. Ritkán szoktam ilyet mondani, de komoly fejtörést okoz az összeállítás – mondta a klub honlapjának Szabó István. – Annyi pozitívum azért van, hogy Dr. Kardos Norbert újra hadra fogható. Nagyon nehéz meccsre számítok. Fel kell kötnünk azt a bizonyos fehérneműt! Bárhogy is legyen bizakodó vagyok.
 
A ZTE-nél mindenképpen abban reménykednek, sikerül javítaniuk múlt heti botlásukat, mely miatt szinte példátlan hármas holtverseny alakult ki az élen. Akkor a Kaposvár ellen kaptak ki 1-0-ra.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC