Nem bírt a Budafokkal az ETO, hetet vágott a Szpari - ÖSSZEFOGLALÓ - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Nem bírt a Budafokkal az ETO, hetet vágott a Szpari - ÖSSZEFOGLALÓ

Juhász Gergely - 2020. July 11. Saturday 18:52
Pályára lépett mind a három feljutó csapat.
Kép forrása: deac.hu
DEAC – Békéscsaba 2-0
 
A DEAC BESZÁMOLÓJA:
 
,,A Debreceni Egyetem labdarúgói leendő “osztálytárs” ellen vívták a harmadik edzőmeccsüket: Balogh Pál tanítványai a szintén az NB II-es rajtra készülő Békéscsabát látták vendégül. Az összecsapáson a DEAC a hajrában két gólt is szerzett, ezzel csapatunk 2-0-s győzelmet aratott.
 
Sok szurkoló választotta szombat délelőtti kikapcsolódásnak a DEAC-Békéscsaba találkozót. A Dóczy József utcai sportkomplexumba kilátogató nézők a meccs elején azt láthatták, hogy a csapatok “kóstolgatták” egymást. A lila-fehérek néhány pontrúgással igyekeztek zavart okozni, a 17. perc végén pedig egy fejesnél kellett nagyot védenie Szabadosnak. A negyvenedik minutumban Takács Péter került ígéretes helyzetbe, de a tizenhatos környékéről leadott lökete a kapu fölé szállt.
 
A második játékrészben a cserejátékos is lehetőséget kaptak a bizonyításra. A sansszal leginkább Kiss Bence és Burai Erik élt, hiszen mindketten bevették a csabai kaput. Kiss egy sarokrúgást követő kavarodásnál volt a legjobb helyen, az ötös környékéről belsővel juttatta a labdát a gólvonalon túlra. Kicsit később Ribánszki egy beadást nem tudott kitenyerelni, a hibát pedig Burai góllal büntette.
 
“Nagyon hasznos mérkőzés volt, hiszen egy erős Békéscsabával találtunk szembe magunkat. Úgy vélem, a csabaiak meghatározó szerepet fognak betölteni a bajnokságban. A srácok megtapasztalhatták, hogy mi vár rájuk ebben a szezonban. Az elején kicsit bátortalannak éreztem a csapatot, de a folytatásban egyre jobban felvettük a ritmust. Azt kértük a játékosoktól, hogy stabilak maradjanak, ezt a kérést sikerült is megvalósítaniuk. Szerencsére a támadásépítésre is maradt erőnk. Az utolsó húsz percben zömében fiatalok voltak a pályán, de bebizonyították, hogy rájuk is lehet számítani” – összegzett Balogh Pál vezetőedző.
 
A DEAC három felkészülési találkozót követően őrzi veretlenségét: együttesünk a Tiszaújvárost (2-1) és a Békéscsabát legyőzte, a kis Loki ellen pedig 2-2-es döntetlent játszott. A fiúkra a jövő héten edzőtábor vár Mádon, ahol újabb meccseken szerezhetünk értékes tapasztalatokat."
 
DEAC-Békéscsaba 2-0 (0-0)
DEAC: Szabados István, Nagy Zoltán, Szabó Kornél, Belényesi Csaba, Orosz Marcell, Takács Péter, Székely Dávid, Spitzmüller István, Sándor Tamás, Damásdi Alex, Urbin Péter. Cserék: Acsádi Bence, Burai Erik, Hussein Shadi, Luis Ramos, Soltész János, Bíró Péter, Kertész Tamás.
Vezetőedző: Balogh Pál
Békéscsaba: Uram János, Szalai Dániel, Nagy Sándor, Bora György, Mészáros Márk, Király Patrik, Babinyecz Balázs, Kitl Miklós, Paudits Patrik, Lukács Raymond, Nikola Pantovic. Cserék: Ribánszki László, Lászik Milán, Oláh László, Kovács Ádám, Hodonicki Márk, Szabó Péter, Váradi Ádám, Gránicz Patrik.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs
gólszerző: Kiss (84.), Burai (86.)
 
Szeged-Kecskemét 4-1
 
A SZEGED BESZÁMOLÓJA:
 
,,Első edzőmérkőzésünket az NB II-be való feljutásra pályázó Kecskeméti TE ellen játszottuk, ma a Szent Gellért Fórum egyik gyakorló pályáján. A vendégcsapat vezetőedzője, Gombos Zsolt korábban pályaedző volt annál a ZTE-nél, amely Dr. Dobos Barna vezetésével megnyerte az NB II-t. A vendégek kerete is erősen változóban van.
 
Két különböző összeállításban lépett pályára, tiszta fehér szerelésben csapatunk, amely az első félidőben végig dominálva biztosította be a győzelmet. Már az 5. percben vezettünk Varga Szabolcs góljával, ami csakúgy, mint a második találat a 16-oson belülről érkezett, komoly mezőnyfölény után. A harmadik találatot egy jobboldali szöglet után, a középhátvéd, Deák István fejelte, miközben a kapuban Varga Bencének alig akadt védeni valója, de azoknál is a helyén volt. 3:0-val cseréltek térfelet a csapatok, Dr. Dobos Barna pedig teljes sort is, míg a Kecskemét összeállításában nem volt változás a rövid szünet után.
 
A kecskemétiek a második félidő elején ki is használták összeszokottságukat és szépítettek, de a hazai együttes is egyre jobban játszott, ahogy telt az idő és végül Dobronoky Viktor szolójával a 69’-ben ki is alakult a 4:1-es hazai végeredmény.
 
Dr. Dobos Barna : ”Ez egy felkészülési mérkőzés volt, jó és rossz dolgokat is láttam, de pont ez volt a lényeg. A felkészülésünkbe illeszkedett ez a találkozó, a sorcserét a játékosok jelenlegi fizikai állapota alapján határoztuk meg. Tervben van még néhány erősítés több poszton is, de nem fogunk kapkodni.”
 
Germán Tamás :”Végre nem csak egymás ellen játszhattunk. Az első félidőben kifejezetten jól mozogtak a srácok. Van még idő, lesz még felkészülési meccsünk is, bizakodó vagyok.”
 
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – KTE HUFBAU 4:1
Szeged, Szent-Gellért Fórum gyakorló pálya
gólszerzők: Varga Szabolcs 5’, Gajdos Zsolt 28’, Deák István35’,  Dobronoky Viktor 69’ illetve Károly Bálint (KTE) 53’
 
Szentlőrinc-Nagykanizsa 2-0
 
A Szentlőrinc beszámolója:
 
,,Csapatunk a harmadik felkészülési mérkőzésén Kovács Dávid és Sili Luka góljaival 2-0-ás győzelmet aratott az FC Nagykanizsa ellen. Sajnos belső védőnk, Bence Keresztes kisebb fejsérülést szenvedett a találkozón, neki a csapat innen is mielőbbi jobbulást kíván!
 
Szentlőrinc - FC Nagykanizsa 2-0 (1-0)
 
Felállás: Hajagos (Pacéka)- Molnár (Czuczi), Havas, Keresztes (Aszalós), Nagy - Kondor (Törőcsik), Hleba (Rácz) Kapronczai (Löstyik) - Sili (Gellén), Tóth (Vajda), Kovács (Bálint)
 
Gólszerzők: Kovács, Sili
 
Hajrá Lőrinc!"
 
Eger-Budaörs 2-5
 
Az Eger beszámolója:
 
,,20. perc: Egy jobb oldali támadás végén a védőnk mellet kilépő Szabó B. szerezte meg a vezetést a Budaörs SC számára – 0-1
 
24. perc: Reklamálásért befújt szabadrúgást követően a vendégcsapat végezhetett el közvetett szabadrúgást 20 méterről. A legurított labdát Petro B. védhetetlenül rúgta a jobb felső sarokba – 0-2
 
44. perc: A budaörsi csapat végezhetett el egy jobb oldali szabadrúgást, mely után a középre ívelt labdát Kékesi Á. bólintotta a hálóba – 0-3
 
49. perc: A térfelünk közepén eladtuk a labdát, melyből az ellenfél lendült támadásba. Horváth R. remek indítást követően törhetett a kapura, első lövését még hárította kapusunk, de a kipattanó már utat talált a hálóba – 0-4
 
61. perc: Jobb oldali támadásunk végén Gresó M. élé került a labda, aki a kifutó kapus átemelve szerezte meg a szépítő gólunkat – 1-4
 
83. perc: Gresó M. indítását követően Boros G. bal oldalon tört be a tizenhatoson belülre és a visszagurított labdájára Pataki V. érkezett, aki megszerezte második gólunkat – 2-4
 
88. perc: Középen vezetett támadás végén lesgyanús helyzetben ugratták ki Halmai Á., aki nem hibázott és magabiztosan gurította el a labdát a kapus mellett, ezzel beállítva a végeredményt – 2-5"
 
Eger SE – Budaörs SC 2-5 (0-3)
Eger SE: Nacsa P. – Debreczeni D., Vaskó T., Katona A., Nemes M., Pál Sz., Antal Zs., Révész A., Deli M., Gresó M., Olasz D.
Cserék: Varga H., Kovács D., Valkay R., Kis G., Pataki V., Csifó I., Boros G.
Vezetőedző: Sütő Szilárd
Budaörs SC: Kovács P. – Marques-Airosa P., Czar R., Kékesi A., Fenyves Sz., Petró B., Molnár Cs., Sajbán M., Szabó B., Horváth R., Pethő B.
Cserék: Szabó B., Molnár T., Sváb D., Halmai Á., Puskás Zs., Jar G., Stieber A., Váradi A., Tanus O., Gyurácz A., Halácsi M., Menyhárt A.
Vezetőedző: Bognár György
Gólszerzők: Gresó M., Pataki V., ill. Szabó B, Petro B., Kékesi Á., Horváth R., Halmai Á.
 
Vasas-Csákvár 3-1
 
A Vasas beszámolója:
 
,,Csapatunk idei negyedik felkészülési mérkőzésén 3-1-re verte meg az Aqvital FC Csákvár együttesét.
 
Ma délelőtt 30 Celsius fok fölötti hőmérsékletben, szélcsend mellett érkeztek meg a csapatok és szurkolóink az Illovszky Rudolf Stadionba.
 
A találkozó gyászszünettel kezdődött: a héten két tagját is elveszítette a Vasas nagy családja. Tragikusan fiatalon, hosszas betegség után hunyt el korábbi akadémistánk, Vikukel Krisztián, illetve szintén évekig tartó küzdelem után távozott közülünk a Vasas idős szurkolója, Révész András. Emléküket megőrizzük, nyugodjanak békében.
 
Feczesin, Jova, Birtalan és Szilágyi kisebb sérülésük után még nem álltak a szakmai stáb rendelkezésére, ám Kiss-Szemán Péter személyében újabb akadémista debütálhatott kezdő játékosként az Illovszky-stadionban. Bene Ferenc vezetőedző a Rados - Terbe, Tóth B., Csató, Kiss-Szemán - Hidi M - Kleisz, Szatmári - Szedlár, Balajti, Vernes tizenegyet küldte ki a pályára az első félidőre, melynek köszönhetően magabiztos fölényt mutatott a játékrész.
 
Ellenfelünknél Darunak, nálunk viszont Vernesnek, Csatónak és Szedlárnak is adódtak helyzeteik, hogy megszerezzük a vezetést, ám az első gólra egészen a 18. percig várni kellett: Kleisz jobb oldali beadását Szedlár fejelte a jobb sarokba. 
 
Három percet kellett várni az újabb találatra: Balajti a félpályától megiramodott, majd védőjét kimozgatta a kaputól 15 méterre és nagyon okosan, a balra mozduló kapus mellett a jobb alsó sarokba gurított. Csaknem megszereztük a harmadik találatot is, amikor Vernes húzta meg a bal szélen, ám 11 méteres lövését Markek vetődve megkaparintotta. A 27. percben csákvári szabadrúgás következett 30 méterre a jobb oldalon, de a beívelést Daru elől mentettük. Néhány perc múlva tovább növeltük előnyünket, Balajti a harmadik gól szerzője: kiugrott a pálya közepén, majd a balra érkező Vernes elé tálalt, akinek a lövése a kapufát találta el, ám a kipattanó labdára Balajti érkezett, aki még le is vette a labdát és a kapu bal oldalába passzolt.
 
Csapatunk megérdemelten szerzett háromgólos előnyt az első félidőben. A második játékrészben pályára léptek fiataljaink, illetve Litauszki Róbert is bemutatkozott a szurkolóknak, ebben a 45 percben kiegyenlített játékot láthattunk. 
 
Az 50. percben Vernes húzta meg a bal szélen, betört a 16-oson belülre, majd az ötös sarkáról laposan centikkel lőtt el a hosszú sarok mellé. 5 minutummal később Szedlár futott el a jobb szélen, centerezésére Balajti centikkel késett le. Szinte azonnal Nándori került gólhelyzetbe, 12 méteres jobbösszekötő helyéről leadott lapos lövését Rados lábbal védte. Az 59. percben szépített ellenfelünk, büntetőhöz jutott a Csákvár: Madarász a jobb felső sarokba bombázott.
 
A 66. percben Vernes lövését félig-meddig kézzel hárította egy védő, a beívelt szöglet után Litauszki elől mentettek ismét szögletre, ami után felszabadítottak a védők.
 
A második félidőben már nem született több Vasas-gól, a találkozó végeredménye: 3-1!"
 
Vasas FC - Aqvital FC Csákvár: 3-1 (3-0)
 
Vasas FC: Rados - Terbe (Litauszki 45'), Tóth B., Csató (Ujvárosi 71'), Kiss-Szemán (Farkas 62') - Hidi M - Kleisz (Hinora 45'), Szatmári (Viczián 71') - Szedlár (Kapornai 62'), Balajti (Köböl 62'), Vernes (Kovács 81')
Aqvital FC Csákvár: Markek – Major, Albert I., Kocsis B., Koch – Mim, Mészáros, Madarász – Sejben, Daru, Baracskai (cserék: Zelizi, Posztobányi, Gambold, Nándori, Vörös, Papp, László)
Gólszerzők: Szedlár (18'), Balajti (21', 35') és Madarász (58')
 
Gyirmót-Ajka 2-0
 
A Gyirmót beszámolója:
 
,,Végeredmény 2-0
 
90.p. Somogyi-Bakos bal oldali szöglete után ide-oda pattogott a labda, amit végül Szegi fejelt a kapu bal oldalába. 2-0
 
80.p. Egy jobb oldali beadást követően Szegi fejelte szögletre a labdát az érkező Présinger elől.
 
69.p. Varga lépett ki a védők között és még egy becsúszó láb előtt kapura tudott lőni, azonban bal lábas lövése centikkel elkerülte a vendégek kapuját.
 
59.p. Nagy Patrik bal oldali beadását csúsztatta meg a rövid oldalon érkező Lázár, amiről most centikkel lemaradt a gólszerző, Széles.
 
46.p. Megkezdődött a második játékrész.
 
Félidő 1-0
 
45.p. Hudák lefejelt labdáját az érkező Széles lőtte a bal alsó sarokba. 1-0
 
9.p. Nagy P. jobb oldali szöglete után a hosszú oldalon Hudák fejelt, de Horváth D. bravúrral hárítani tudott.
 
7.p. Heffler N. ugratta ki a bal szélen Vargát, de a kapujából kimozduló Horváth D. védeni tudta a próbálkozást."
 
GYIRMÓT FC GYŐR-FC AJKA 2-0 (1-0)
 
GYIRMÓT FC GYŐR: Hársfalvi - Kóródi (32.p. Krén) (68.p. Szegi), Hudák (57.p. Németh B.), Széles, Hajdú - Nagy P. (74.p. Orbán B.), Réti (57.p. Lázár P.), Vogyicska (68.p. Somogyi-Bakos) - Herjeczki (68.p. Nagy K.), Varga B., Heffler N. (60.p. Mayer)
Vezetőedző: Csertői Aurél
FC AJKA: Horváth D. - Kovács N., Heffler T., Tar, Présinger, Tóth G., KEnderes, Rétyi, Lengyel B., Csizmadia, Zamostny
Vezetőedző: Kiss Károly
Gólszerzők: 45.p. Széles, 90.p. Szegi
 
Győr-Budafok 0-2
 

A Budafok ellen tért vissza az ETO súlyos sérültje - NB1.hu

 

 
Soroksár–PMFC 2-2
 
A Soroksár beszámolója:
 
,,Az első lehetőség a vendég csapat előtt adódott. A 4. percben Óvári csapott le egy előre vágott labdára, Takács szorításában nem jutott lövéshez. Támadásban maradt a Pécs, a 7. percben Adamcsik a bal kapufát találta el. A 12. percig kellett várni az első hazai támadásra. Szép kontra végén Tóth beadását szögletre mentették a pécsi védők. A sarokrúgást Gengeliczki csúsztatta kapura, de Hermány gond nélkül védett. A 15. percben Korozmán vette észre, hogy Hermány kint áll, félpályáról emelt át a kapus fölött. Rögtön jött a második találat is, szép labdakihozatal után Magyari került helyzetbe, aki laposan a kapu bal oldalába helyezett.
 
A 23. percben jobb oldali szöglet után Rácz robbant be és 5 méterről védhetetlenül fejelt Varga kapujába, így 2-1-re alakult az eredmény. A 37. percben 20 méterről lőhetett szabadrúgást a vendég csapat, de Adamcsik lövése nem jelentett veszélyt Varga számára. A félidő végén Magyari éles szögből leadott lövése nem találta el a kaput, így az eredmény már nem változott.
 
Szünetben sort cserélt Lipcsei Péter, egy fiatalokkal teletűzdelt csapatot láthattunk. Ennek megfelelően átvette a kezdeményezést a Pécs és az 56. percben megszerezték az egyenlítő találatot. Kónya szép cselek után Tihanyi elé gurított, aki 10 méterről védhetetlenül lőtt a kapuba. A 66. percben Szerető indítása után a vendég kapus elütötte Kópist, de a játékvezető sípja néma maradt. 
 
Az ivószünet után Szerető került nagy helyzetbe, de lövés helyett passzt választott, lövés nélkül fejeztük be a támadást. A 83. perctől Ladányi sérülés miatt emberhátrányban játszottunk, de fiatal középpályásunkat le kellett cserélni. Percekkel a vége előtt Kónya akár a vezetést is megszerezhette volna, de lövése centikkel elkerülte a jobb alsó sarkot. A 89. percben egy nagy bedobás-variáció után Rácz fejelt közelről, Varga hatalmas bravúrral védeni tudott. Így maradt az igazságosnak mondható döntetlen."
 
Soroksár- Pécs: 2-2  (2-1)
 
Soroksár: Varga- Bene, Gengeliczki, Takács, Pászka- Gyömbér, Huszák- Tóth, Korozmán, Pócsik- Magyari
2. félidő: Varga- Gárdos, Lipcsei, Valencsik, Vida- Kópis, Derekas- Csernik, Szerető, Ladányi- Orosz
Vezetőedző: Lipcsei Péter
Pécs: Hermány- Sági, Rácz, Preklet, Katona- Grabant, Nikic, Geiger, Hegedűs- Adamcsik, Óvári
2. félidőben pályára léptek: Vukman, Króner, Németh, Kónya, Batizi-Pócsi, Tihanyi, Futó, Bohata, Keresztes
Vezetőedző: Vas László
 
Nyíregyháza–Putnok 7-0
 
A Szpari beszámolója:
 
,,Az első helyzet a Szpari előtt adódott, a születésnapos Svedyuk kapott jó labdát a jobb oldalon, de centikkel mellé lőtt. A másik oldalon Kréti próbálkozott egy visszagurítás után, de jócskán fölé ment a labdája. Az első negyedóra végén Ötvös beadásába Hornyák ért bele középen, de nem sikerült megszerezni a vezetést. Aktívabb volt a Nyíregyháza, előbb Hornyák próbálkozása vágódott le, majd Starosta bújt ki középen, de szorongatott helyzetben nem tudott pontosan fejelni. A 28. percben Starosta nagy bombája vágódott szögletre, a sarokrúgás után Ötvös belőtt labdája után ment alig mellé a labda. Az első félóra végén nagy helyzet maradt ki, Hornyák indult el a bal oldalon, Starostához passzolt, aki mellé csavart 15 méterről. Egy perccel később újabb nagy helyzet, Ötvös beadását Hornyák lőtte fölé középen. Jöttek a helyzetek, Kártik 16 méteres lövése pattant fölé egy védőről. A másik oldalon Ádám távoli lövését fogta biztosan Fadgyas. A 40. percben Hornyák lépett ki egyedül középen, a 16-oson belül pedig ellökték, 11-es. A büntetőt Ötvös Bence értékesítette, 1-0. Egy perc múlva megduplázta előnyét a Szpari, Svedyuk jobbról érkező beadása után Kártik Bálint átvette a labdát, majd egy csel után a kapuba lőtt, 2-0. A hajrában Pataki fejesét fogta Fadgyas, így az eredmény nem változott az első félidőben.
 
A második félidőre komplett sort cserélt Gálhidi György. A játékrész Sinanovic lövésével indult, két csel után célozta meg 20 méterről az alsó sarkot, de a putnoki kapus nagyot védett. Kovács N. is tesztelte a hálóőrt, ezt a párharcot is utóbbi nyerte. Az 51. percben Boda próbálkozott a 16-os sarkáról, ezt is fogta a kapus. Az 55. percben egy szöglet után megszerezte harmadik gólját a Szpari, Papp Máté pörgetett a kapuba, 3-0. Támadásban maradt a Nyíregyháza, Kovács közeli lövését blokkolták a védők. A 63. percben Gyurján passzolt Sinanovic Sinanhoz, utóbbi pedig a léc alá bombázott, 4-0. A 67. percben ötödször is eredményes volt a Nyíregyháza, egy beadás után Kovács Norbert lőtt a kapuba, 5-0. Két perccel később Trencsényi Bence indult el a bal oldalon, majd szép cselek után a kapuba lőtt, 6-0. A 82. percben Vasiljevic Nikola vállalta el 30 méterről, és hatalmas gólt lőtt a felső sarokba, 7-0. A végére még jutott egy Trencsényi kapufa, az eredmény így nem változott a Szpari magabiztosan győzött.
 
Gálhidi György vezetőedző: - Láttunk ma szép dolgokat a fiúktól, melyhez gratulálok nekik, de voltak még hibák is, ezeknek a kijavításán folyamatosan dolgozunk."
 
Nyíregyháza Spartacus – Putnok 7-0 (2-0)
 
Nyíregyháza 1. félidő: Fadgyas – Svedyuk, Fodor, Jánvári, Galambos, Ötvös, Farkas, Kártik, Györgyi, Hornyák, Starosta
Nyíregyháza 2. félidő: Fadgyas(Talián) - Papp (Szokolai), Végső, Papucsek, Magyar, Tóth, Vasiljevic, Gyurján, Boda (Trencsényi), Sinanovic, Kovács N.,
vezetőedző: Gálhidi György
Gólszerző: Ötvös, Kártik, Papp, Sinanovic, Kovács, Trencsényi, Vasiljevic
 
Pápa-Kaposvár 0-3
 
A Kaposvár beszámolója:
 
,,Győzelemmel kezdtük a felkészülést
Felkészülési mérkőzés:
Pápai Perutz FC (NB III) - Kaposvári Rákóczi FC 0-3 (0-0)
G.: Keresztes (2), Földi"
 
Szolnok-Kassa 1-2
 
Dorog-BVSC 0-0
LEGFRISSEBB HÍREK
2020. 09. 21. 14:43

BL: 14 pozitív teszt, Szoboszlaiék mégis elutaztak

Hivatalos bejelentés.
2020. 09. 21. 12:03

BL, El: kijelölte az UEFA a magyar csapatok meccseinek a bíróit

VAR is lesz az egyik meccsen.
2020. 09. 21. 10:44

DVTK: egyeztettek az ultrákkal, változások lesznek

Hivatalos bejelentés.
2020. 09. 21. 09:46

Védő debütált a Budafokban, aki senkitől sem fél

A Fradi ellen sem alkalmazható a fontos taktikai fegyver.
2020. 09. 21. 15:17

Mindenki a stadionba: rejtélyes videót posztolt a Loki

Úgy tűnik, hogy új igazolás bejelentése lesz.
2020. 09. 21. 09:58

Dzsudzsák is téma volt - játékosok csatlakoztak a Lokihoz, edző is érkezett

Hivatalos bejelentés.
2020. 09. 21. 14:07

ESMTK-Tállya: csalódott a hazaiak mestere - REAKCIÓK

A Tállya trénere hatalmas veszteségről beszélt.
2020. 09. 21. 07:26

Marco Rossi NB III-as csapatot látogatott meg

Örömmel fogadták.
2020. 09. 21. 09:23

Brutális gólt zúzott a volt Lokista Törökországban - VIDEÓ

Gyönyörű jelenet.
2020. 09. 21. 08:00

Megállíthatatlan DAC: Kalmár volt a különbség – VIDEÓ, REAKCIÓK

Az ellenfél edzője is áradozott a karmesterről.
2020. 09. 21. 07:07

Nyílt edzés Dzsudzsák Balázs miatt?

Meglepetést ígér a Loki.
2020. 09. 20. 19:27

Magyar Kupa: kihagyott helyzetek, majd Loki-bosszú - VIDEÓ

Ismét sokan voltak a DVSC meccsén.
2020. 09. 20. 19:57

Magyar Kupa: hiába vezettek kétszer Borgulyáék

Végül a debreceniek örülhettek. BESZÁMOLÓ!
2020. 09. 20. 12:06

Magyar Kupa: hiába talált be a Kecskemét új igazolása

Kijött az osztálykülönbség.
2020. 09. 20. 20:57

Megvan, mikor jelenthetik be Dzsudzsákot

Készülődés Debrecenben.
2020. 09. 20. 20:48

Magyar Kupa: az elvégzett munka és Márton Gábor öröme - REAKCIÓK

A hazaiak trénere sem volt csalódott.
2020. 09. 20. 19:49

Európa-liga: vereséggel hangolt a Vidi ellenfele

Nem szerepelnek jól a bajnokságban sem a franciák.
2020. 09. 20. 19:09

Magyar Kupa: Osztermájer szerint tipikus kupameccset játszottak - REAKCIÓ

Az ellenfelet is dicsérte a Paks trénere.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1DVSC20
2Békéscsaba 1912 Előre17
3Gyirmót FC Győr16
4Nyíregyháza Spartacus FC16
5Budaörs15
6Soroksár SC14
7FC Ajka13
8Szombathelyi Haladás13
9PMFC13
10Szolnoki MÁV FC12
11Dorogi FC12
12BFC Siófok11
13Vasas FC11
14WKW ETO FC Győr10
15Kolorcity Kazincbarcika9
16Szeged-Csanád Grosics Akadémia8
17Szentlőrinc8
18Kaposvári Rákóczi FC8
19DEAC6
20Aqvital FC Csákvár3
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!