nb1.hu

Rakaczki Bencére emlékeztek a DVTK-család tagjai.

 
Az NB II 14. fordulójának zárómérkőzésén az éllovas és veretlen Pécs, az ötödik Szegedet látta vendégül. A ködös körülmények között lejátszott rangadó, helyzeteket igen, gólt azonban nem hozott, így 0-0-ás döntetlennel ért véget a találkozó. A pécsiek két pont előnnyel vezetik az NB II tabelláját a DVTK előtt, a Szeged pedig előrelépett a negyedik helyre.
 
 
NB II 14. forduló 
Eredmények
 
FC Ajka–Kolorcity Kazincbarcika SC 1–1 
Tiszakécskei LC–Gyirmót FC Győr 0–1 
Szombathelyi Haladás–Dorogi FC 4–3 
ETO FC Győr–Békéscsaba 1912 Előre 4–1 
Diósgyőri VTK–HR-Rent Kozármisleny 1–1 
Soroksár SC–MTK Budapest 2–6
BFC Siófok–Szentlőrinc 2–1 
Nyíregyháza Spartacus FC–Budafoki MTE 3–0 
Aqvital FC Csákvár–Credobus Mosonmagyaróvár 2–1
Pécsi MFC – Szeged-Csanád GA 0-0
 
Tabella a linkre kattintva érhető el.
 
 
ÍME, A DIÓSGYŐR HÍRE:
 
 
“Mindenszentek ünnepén a DVTK szurkolói, sportolói és a klub vezetői az idei esztendőben is meglátogatták Vanger Vilmos, Rakaczki Bence és Takács Márton sírját, valamint Rakaczki Bence emléktábláját. A hagyományoknak megfelelően mindenhol elhelyeztük a megemlékezés koszorúit és mécseseket gyújtottunk, ezzel is emlékezve a DVTK-család halottaira.
 
Diósgyőrben hosszú évek óta hagyomány, hogy a klub képviselői ellátogatnak a Vasgyári temetőbe, a Diósgyőri VTK első elnöke, az 1963-ban elhunyt klubalapító, Vanger Vilmos sírjához, valamint minden esztendőben tiszteletüket teszik a Szirmai katolikus temetőben, Rakaczki Bence sírjánál, és sajnos az utóbbi időben már a miskolci Mindszenti temető is sorra szokott kerülni, ahol a tragikusan fiatalon, mindössze 17 évesen elhunyt Takács Márton sírja található.
 
Vanger Vilmos és Rakaczki Bence sírjánál egy néma főhajtást követően a szurkolók képviseletében Martini Emil a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda vezetője, a klub nevében dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportszakmai vezetője, Tamás Gábor, a DVTK cégvezetője, a sportolók képviseletében pedig Salamon József és Veréb György helyezte el a megemlékezés koszorúját. Valamint Bence sírjánál a diósgyőri utánpótlás nevében 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC