nb1.hu

Nem csak a pályán lépett közelebb az NB I-hez a Gyirmót – reakciók

Lipcsei mérgelődött, Csertői bravúrokról beszélt.

Nagyon fontos győzelmet aratott Soroksáron a Gyirmót, hiszen ezzel a három ponttal továbbra is tapad a feljutásért küzdő Vasasra és DVSC-re.
 
A találkozón egyetlen gól döntött, amit Hajdú a 21. percben szerzett. Ám nem csak a pályán, hanem azon kívül is közelebb lépett a klub az NB I-hez, hiszen az MLSZ elfogadta a Gyirmót licenckérelmét, amiről az alábbi közlemény jelent meg a gárda hivatalos honlapján:
 
,,A Magyar Labdarúgó Szövetség Licencadó Testülete a tegnapi napon tartotta első ülését, amelyen klubunk, a Gyirmót FC Kft. első körben, hiánypótlás nélkül megkapta az első osztályú klublicencet a 2021/2022-es bajnoki évre."
 
A vezetőedzők így értékeltek a találkozót követően:
 
Lipcsei Péter (Soroksár): ,,Az első félidőben mutatott produkciónk nagyon nem tetszett. Szünet után azonban már feljavultunk. Egy egyéni hiba miatt kapott góllal kerültünk hátrányba, ami után nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítésért. Megvoltak a ziccereink, de nem tudtunk velük élni, hiszen az utolsó passzoknál hiányzott a kellő koncentráció."
 
Csertői Aurél (Gyirmót): ,,A mérkőzés elején nyomás alatt tartottuk a hazaiakat és egy szép fejes góllal sikerült megszereznünk a vezetést. Szünet után volt két nagy lehetőségünk előnyünk növelésére, de egyikkel sem tudtunk élni. Az idő múlásával mindent egy lapra téve támadott a hazai csapat. Kellenek a bravúrok, idegenben egy jó Soroksárt megverni ebbe a kategóriába tartozik. Egy góllal jobbak voltunk, szerencsére ez ma győzelmet ért."
 
SOROKSÁR SC–GYIRMÓT FC GYŐR 0–1 (0–1)
Haraszti út, Szamosi Mihály sporttelep, zárt kapuk mögött. Vezette: Barna Gábor (Berényi Ákos, Márkus Péter)
SOROKSÁR: Szécsi G. – Kópis (Magyari, 80.), Takács Zs., Valencsik, Csontos – Gyömbér, Derekas – Csernik (Ramadan, 65.), Orosz M. (Hudák M., a szünetben), Pászka (Erdélyi L., 65.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter
GYIRMÓT: Hársfalvi – Major M., Hudák D., Széles (Karacs, 82.), Kirják – Vass Á. – Radics, Nagy P. (Heffler N., 86.), Hajdú Á. – Simon A. (Szegi, 83.), Varga B. (Lustyik, 86.). Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Hajdú Á. (0–1) a 21. percben
Kiállítva: Gyömbér a 90. percben

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC