nb1.hu

Nem jött be az edzőváltás Tiszakécskén – reakciók

Csak Bognárék tudtak idegenben nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC–BUDAÖRS 0–5 (0–3)
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 350 néző.
 
TISZAKÉCSKE: Molnár M. – Erdélyi, Ludánszki, Preklet, Sváb – Durso, Szuhodovszki (Szabó D., 67.), Kocsis G. (Kardos, 25.), Tölgyesi, Gréczi G. – Zádori (Puskás, a szünetben). 
Megbízott edző: Virágh Ferenc
 
BUDAÖRS: Szabó Balázs – Menyhárt (Marques-Airosa, 34., Molnár Cs., 40.) Fényes, Kékesi, Forgács A. – Zsidai, Kulcsár T., Stieber A. – Horváth E., Szabó L. (Halmai,74.), Medgyes. 
Szakmai igazgató: Bognár György
 
Gólszerzők: Szabó L. (2.), Kulcsár T. (7.), Stieber A. (18.), Zsidai (56.), Molnár Cs. (67.)
 
Nem kezdődött jól a Tiszakécske új edzőjének a pályafutása, a Budaörs ütötte ki őket.
 
Az egész fordulóban csak a Budaörs tudott idegenben nyerni, nem is akármilyen különbséggel. A 7. percben már két góllal vezetett a vendég gárda, Kulcsár és Szabó góljai által. A szünetig Stieber növelte még eggyel az előnyt, így magabiztosan várhatta a Budaörs a folytatást. A mérkőzés végéig újabb két találat született, Zsidai és Molnár állított be az 5-0-ás végeredményt. A Budaörs ezzel 18-ra növelte a pontjai számát és a 12. helyet foglalja el, míg a Tiszakécske veszélyesen közel került a kieséshez, 15 pontja van, mint a már kieső helyen álló Haladásnak.
 
A mesterek így értékelték a látottakat:
 
Virágh Ferenc(Tiszakécske): ,,Rémálom az Elm utcában, így tudnám jellemezni a meccset. Elnézést kérek a szurkolóktól. A gyorsan kapott gólok meghatározták a mérkőzést, jobb csapat a Budaörs, megérdemelten győzött."
 
Bognár György(Budaörs): ,,Az első félidő első húsz percében nagyon jól játszottunk. Később visszaestünk, de a meccs végére újra nagyon szépen fociztunk. Agresszívan letámadtunk, kezdeményezően játszottunk, sok helyzetet kidolgoztunk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC