Nem mindennapi mérkőzésre készül a feljutásra esélyes - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Nem mindennapi mérkőzésre készül a feljutásra esélyes

Nagy Benjámin - 2019. September 13. Friday 18:22
Szokatlan légkör.
Kép forrása: aqvitalfc.hu

Mint ismeretes, vasárnap 18 órától stadionavatót játszik a Szeged-Csanád GA: a Szent Gellért Fórumban a tabellán holtversenyben listavezető Csákvárt fogadják. A remek formában lévő Fejér megyeiek edzője, Visinka Ede latolgatta az esélyeket a klub honlapjának

 

"A kéthetes szünetet kihasználva csapatépítő programot szerveztünk a játékosoknak és kaptak egy kis pihenőt is az augusztusi erőltetett menetre való tekintettel. Hétfőtől aztán visszaálltunk a rendes bajnoki kerékvágásba. Érthetően jó a hangulat az öltözőben. Egy rossz szavam sem lehet a srácokra, mindenki rendkívül motiváltan, jól dolgozik. Sérülés nem nehezítette az elmúlt napok munkáját, csupán korosztályos válogatottainkat kellett nélkülöznünk. Szerencsére ők is egészségesen tértek vissza, és annak rendje, módja szerint be is kapcsolódtak az edzésekbe.

 

Hat nap alatt három meccs vár ránk, ráadásul kétszer, a vasárnapi bajnoki, illetve a jövő szombati kupameccs előtt keresztül kell utaznunk a fél országot. Egyrészt nem mindennap játsszunk tévés-meccset, márpedig vasárnap 18 órától élőben közvetíti találkozónkat az m4sport. Másrészt ritkán adatik meg egy csapat életében, hogy stadionavató mérkőzésen léphet pályára. A légkör minden bizonnyal szokatlan lesz fiataljaink számára, ám mindent elkövetünk, hogy a nagyobb nyomás a hazai gárdán legyen" - mondta a tréner.

 

A találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik Szegeden.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!