nb1.hu

Nem sima sportsérülés: Feczesin remekelve tért vissza

A jövőnek is üzent a Vasas Szolnokon.

Április közepéig jól alakultak a Vasas dolgai és mérkőzései az előző bajnokságban. A piros-kékek a gyenge őszi rajt után egyre jobban teljesítettek, és ebben az időszakban végig feljutó helyen álltak a végül az NB II-t megnyerő DVSC-vel egyetemben. 
 
Április 18-án például Kaposváron nyertek 2-1-re úgy, hogy az első góljukat az a Feczesin Róbert szerezte, aki a csapata talán legfontosabb láncszeme volt az egész bajnokságban.
 
A jelzett mérkőzéstől kezdve viszont Feczesin betegsége miatt nem tudott játszani a továbbiakban és ez hatással volt a csapata teljesítményére.
 
A Pécs elleni rangadót a Fáy utcában még magabiztosan, 3-0-ra húzták be a piros-kékek, de utána Soroksáron hagytak 2 olyan pontot (2-2 lett a vége), ami a végelszámolásnál nagyon sokba került. 
 
A következő fordulóban magabiztosan győzték le Angyalföldön a Dorogot, majd jött az utolsó előtti forduló, és a Nyíregyházán elszenvedett 2-0-s vereség, aminek köszönhetően a piros-kékek a harmadik helyre csúsztak vissza a DVSC és a Gyirmót mögé. 
 
Így hiába nyertek az utolsó fordulóban hazai környezetben az ETO ellen 3-0-ra, mivel a Loki és a Gyirmót is eredményes volt, nem jutottak fel az élvonalba.
 
A Vasas egyébként most egy fokkal, de inkább kettővel, jobban kezdte a bajnokságot mint tavaly, mert most nem az NB III-hoz van közelebb, mint tavaly ilyenkor, hanem a feljutáshoz, mert az éllovas Szparinak 17, a második Haladásnak 15, míg a harmadik Vasasnak 14 pontja van.
 
És az előző körben, a Szolnok elleni, idegenbeli 5-0-s siker alkalmával Feczesin Róbert hosszú idő után volt ismét kezdőjátékos, amit remek játékkal és góllal hálált meg úgy, hogy a saját maga által kiharcolt 11-est értékesített.
 
A középcsatár a meccs utáni nyilatkozatában köszönetet mondott mindenkinek, aki a betegsége közben is kiállt mellette, mert mint elmondta, nem sima sportsérülése volt. És ez igaz is, mert a Vasas korábbi bejelentése szerint az agyi keringése állt le, ami nagy riadalmat, gondos és többszöri orvosi beavatkozást igényelt…
 
 

 
A Vasas szerdán 17 órakor a Pécs ellen játszik Angyalföldön, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.
 
Nem nehéz kitalálni, újabb angyalföldi győzelem még tovább növelheti a csapat és a szurkolótábora jövőbe vetett hitét, pláne azért is, mert a Szolnok elleni fényes diadal alkalmával Szilágyi Krisztián és Sztojka Dominik személyében két 17 éves tehetség is bizonyíthatott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC