Nem volt ideális helyzetben az ETO a Honvéd ellen – reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Nem volt ideális helyzetben az ETO a Honvéd ellen – reakció

Simon Zoltán - 2021. January 11. Monday 13:55
Mutatjuk a mérkőzés összefoglalóját.
A Honvéd és az ETO is az első felkészülési mérkőzését játszotta a télen, a találkozót a volt győri, Djordje Kamber góljával a kispestiek nyerték meg Budapesten 1-0-ra.
 
Az edzőmeccseken nem az eredmény, hanem a játék és a taktikai elemek begyakorlása az elsődleges, éppen ezért fontos minden szakvezető számára, hogy a lehető legtöbb játékosára tudjon számítani.
 
Csató Sándornak, az ETO mesterének viszont nem volt éppen ideális, hogy több futballistája sem tarthatott a csapattal. Priskin Tamás, Szimcso Viktor, Sipőcz Bence, Múcska Viktor, Vankó Imre és Király Botond volt kénytelen kihagyni az összecsapást sérülés vagy betegség miatt.
 
 
 
„Azt gondolom, az eltervezett hétnek ez egy méltó befejezése volt. Egy gyors és agresszív játékot játszó csapat ellen léptünk pályára, ettől függetlenül felvettük a kesztyűt és végig egyenrangú ellenfelei voltunk a Honvédnak. Mindkét csapatnak nagyon jó volt a hozzáállása, ezért ez egy értékes mérkőzés volt. Amit sajnálok, hogy a helyzeteinket nem tudtunk értékesíteni, mert megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. Nyilván lesz mit kijavítani, de tudtuk, hogy az első mérkőzésen nem biztos, hogy minden sikerülni fog. Első mérkőzésnek véleményem szerint nagyon jó volt.”
 
A győriekre szerdán újabb remek erőpróba vár, mert az Újpest vendége lesznek.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!