Németországból igazolt Debrecenbe a magyar tehetség - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Németországból igazolt Debrecenbe a magyar tehetség

Juhász Gergely - 2020. September 04. Friday 10:30
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: deac.hu
ÍME, A DEAC BEJELENTÉSE:
 
,,A DEAC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Kiss Bence. A 19 éves játékos a TV Fürth 1860-tól érkezett, ahol két évet húzott le. A több poszton is bevethető játékos elmondta, a légióskodás során hasznos tapasztalatokkal gazdagodott.
 
Kiss Bence az alapozás során csatlakozott a Debreceni Egyetem alakulatához, a Békéscsaba elleni felkészülési találkozón például góllal bizonyította a rátermettségét. Az átigazolása – akaratunkon kívül – sokáig a levegőben lógott, de a Német Labdarúgó Szövetség végül áldását adta a transzferre, így Kiss hamarosan tétmeccsen is leteheti a névjegyét.
 
“Nehéz volt kívülről nézni a csapattársaimat, ám szeretném bizonyítani a szakmai stáb tagjainak, hogy számíthatnak rám, ezért minden edzésen a maximumot nyújtom. Nagyobb szerencsével több pontunk is lehetne, ám a játékunk folyamatosan fejlődik, ez pedig bizakodásra adhat okot. Több poszton is bevethető játékos vagyok: pályafutásom elején jobbhátvédként vetettek be, ezt követően középcsatár lettem. Manapság a támadószekció bal oldalán érzem magam otthonosan, itt tudom kamatoztatni a gyorsaságomat és a cselező képességemet. Bízom benne, hogy be tudok kerülni a keretbe, később pedig állandó játéklehetőségre vágyom” – nyilatkozta Kiss, aki korábban a Debreceni Labdarúgó Akadémián pallérozódott.
 
A fiatal futballista az előző két évben a légióskodásba is belekóstolhatott a TV Fürth 1860 alakulatánál.
 
“Hasznos tapasztalatokkal gazdagodtam Németországban, előnyömre vált az ott eltöltött időszak, rengeteget fejlődtem. Főleg a játék tempójában és a mentalitásban éreztem különbséget. Németül is megtanultam, ami szintén pozitív hozadéka az elmúlt két esztendőnek” – mutatott rá Kiss Bence."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!