nb1.hu

Novara és Újpest után Kozármisleny. Miért?

Kozármisleny – A tehetségnek vissza kell majd térnie az NB I-be!

A Kozármisleny sajtóosztálya Folytatjuk új játékosait bemutató sorozatát. .Pajor Imre után egy másik fiatal tehetség, Gubacsi Zoltán állt a rendelkezésükre, hogy értékelje az eddig eltöltött időt a HR-Rent Kozármisleny csapatánál. Zoli az átigazolási időszak közepén kölcsönbe érkezett Újpestről, de az eddigi teljesítménye és védőink peches sérülés sorozata miatt hamar bizonyíthatta, nem csak lábat lógatni érkezett Mislenybe! A fiatal védő az eddigi hét fordulóból ötször a kezdőben kapott szerepet.

 

– Mit kell tudni rólad? Honnan jöttél? Mik az első benyomások itt Mislenyben?

– Gubacsi Zoli vagyok, 20 éves. Az Újpest csapatából jöttem kölcsön egy évre. Előtte Olaszországban fociztam 1,5 évig a Novara Seria B primavera csapatában. Nagyon jól érzem magam itt, nagyon kedvesen fogadtak az edzők, csapattársaim és a mislenyi lakosok is. Teljesen más, mint Pesten. Mislenyben csak pár hétig laktam. Nem nagy város de látszik, hogy ápolt és szép. Budaörshöz hasonlíthatnám leginkább. Most már Pécsett lakom. A csapat még nem állt össze teljesen, de remélem pár meccs és minden rendben lesz.

 

– Belső védő posztján debütáltál, egyből egy győzelemmel, ráadásul nem kis ellenfél ellen sikerült lehozni a meccset. Nem is rossz kezdés…Rutinos társaid vannak hátul, akikkel nagyon fontos, hogy megértsétek egymást a pályán. Ez mennyire jött össze idáig?

– Az eredeti posztom a belső védő. Az U20-as válogatottban is ott számítanak rám. Az utóbbi 2 évben szélső védőt játszottam, mivel fiatal vagyok és a rutinosabbak játszottak a tengelyben, de mindkettőt szeretem játszani. Nagyon örültem, hogy a mester bízott bennem és berakott a kezdőbe amin 2-1-re sikerült nyernünk a Puskás Akadémia ellen. Eddig Racskó Rolanddal és Lantos Leventével játszottam belül, mindkettőjükkel jól megértettem magam. Remélem a továbbiakban is így lesz.

 

 

– Értékeld az eddigi szerepléseteket a bajnokságban. Sok mérkőzést kell játszanotok, nagy a terhelés. Hogy birkóztok meg ezzel?

– Meg vagyok elégedve az eddigi teljesítményünkkel. Voltak meccsek az elején ahol még a koncentrációval voltak problémák, de ebben is sikerült fejlődnünk, mint látszik az utolsó két forduló eredményén. Meg vagyok elégedve a teljesítményemmel, de persze szeretnék meg jobb lenni, ebben segítenek az edzők és a rutinos csapattársak akiktől sokat tudok tanulni. Kevés időnk van a regenerálódásra, de a klub mindent megtesz a játékosaik érdekében. Gyúrás és jégkád is sokat használ. Egyébként nem csak mi vagyunk ebben a helyzetben, minden NB II-es csapatnak meg kell küzdenie ezzel.

 

– Miben szeretnél fejlődni itt Mislenyben, illetve a továbbiakban?

– Távlati céljaim csak erre az évre vonatkozhatnak, hiszen a tavaszi idény végével vissza kell mennem Újpestre. A kondíciómat, a kapu előtti helyzetkihasználást és a ballábas játékot szeretném fejleszteni. Igaz hogy a Misleny most jutott fel az NB III-ból de az eddigi teljesítményünk alapján várható, hogy stabil NB II-es csapattá válhat. Úgy érzem, hogy minden meccsen egyenrangú partnerei vagyunk az ellenfélnek.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC