nb1.hu

Nyert a DVTK-Ajka, Vukmir örül, hosszabb eltiltást is kiosztott az MLSZ

Dobogón Békéscsaba és Szombathely is.

 

A 4. FORDULÓ NÉZŐSZÁMAI

 

Békéscsaba-MTK: 1850 néző
Kozármisleny-PMFC: 1500 néző
Csákvár-Tiszakécske: 300 néző
DVTK-Ajka: 2818 néző
Budafok-Gyirmót: 900 néző
Nyíregyháza-Soroksár: 800 néző
Dorog-Szentlőrinc: 400 néző
Haladás-Szeged: 1665 néző
Mosonmagyaróvár-Kazincbarcika: 400 néző
ETO-Siófok: 788 néző
 


DVTK-AJKA: EDZŐI REAKCIÓK

 

"Dragan Vukmir (DVTK): – Először is szeretnék gratulálni a csapatnak és megköszönni a szurkolók támogatását! Jó mérkőzést játszottunk, végig domináltunk, jó erőben voltunk, megfelelő volt a hozzáállás, és tudtuk, mit akarunk. A mérkőzés elején megszereztük a vezetést is, ám megint elkerülhető gólt kaptunk. A második félidőben jobban kijöttünk, és végig nyomtunk. Két gólt lőttünk, de ezen kívül is sok lehetőséget alakítottunk ki. Persze sok mindent kell még javítani, de örülök a megérdemelt győzelemnek. Ma megünnepeljük a sikert, azonban a holnap reggeli edzésen már azon dolgozunk, hogy ne kapjunk többet hasonló gólt, és a támadásainkat nagyobb százalékban tudjuk eredményesen befejezni. Három négy helyzet bennünk maradt, bízom benne, hétfőn majd kijönnek.

Kis Károly (Ajka): – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk Diósgyőrben, de 0-1 után felálltunk, és kiegyenlítettünk, és úgy érzem, Szarka Ákos kényszerű kiválásáig egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Eztán nem tudtuk megtartani a labdákat, amit a gyors hazai támadók jól használtak ki, többet volt náluk a labda, jól indulgattak be. Nem szeretek a szerencsével foglalkozni, de balszerencsések voltunk Szarka Ákos kiválása miatt, ettől függetlenül a hazaiak megérdemelten nyertek."

 

MLSZ – A FEGYELMI BIZOTTSÁG DÖNTÉSE

 

"Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 17-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

NB II

Kocsis Dominik (Csákvár) 1 és Csontos Dominik Zoltán (Soroksár) 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC