nb1.hu

Nyert a Soroksár a „nagytestvér” ellen, Bajzát hamarosan visszatérhet

Budapest – A Csilus testvérek közül most Tamás volt eredményes.

Újabb felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Sorosksár. Az ellenfél ezúttal a "nagytestvér" Ferencváros második számú csapata volt.

 

 

 

Az NB III-ban bajnoki címet szerzett kis-Fradi elleni összecsapásra a népligeti műfüves pályán került sor. Az időjárás sajnos nem fogadta kegyeibe a csapatokat – és a nézőket -, hiszen végig szakadó esőben, a nyárhoz képest kellemetlenül hűvös időben rendezték meg a kilencven percet. A találkozót eldöntő találatot Csilus Tamás szerezte.

 

 

A sérüléssel bajlódó Bajzát Péter és Silye Erik állapota szépen javul, mindketten hamarosan visszatérhetnek a pályára, míg az előző szezon hajrájában bokasérülést szenvedett Mihály Dávid hétfőn áll munkába.

 

 

Az első félidőben kimondottan szervezetten, jó futballoztunk, megérdemelten szereztük meg a vezetést – értékelte a látottakat Szűcs Mihály klubigazgató a soroksarsc.hu-nak közvetlenül a lefújás után. – A szünet után már sokat cserélt Lucsánszky Tamás vezetőedző, ennek következtében már kevésbé volt folyamatos a játékunk.

 

 

 

Ferencváros II-Soroksár SC 0-1 (0-1)

G.:Csilus Tamás

 

 

Soroksár (I. félidő):Holczer – Fülöp, Gyepes, Gengeliczki, Valencsik – Csilus RT. – Csilus Á., Papp M., Huszák, Pál A. – Lovrencsics.

 

A második félidőben pályára lépett:Bartos (kapus), Peszmeg, Gárdos, Pesti, Sándor, Márki, Szilágyi P., Koós.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC